Freesi ilme ilman ripsienpidennyksiä tai meikkiä!

Se ois sitten miniloman paikka, ai että! Tuleekin niiiiiiin tarpeeseen. Rooma kutsuu ensi yönä ja tunnen jo suussani rapean pitsan ja suussa sulavan jäätelön… Oon hieman todella mukavuudenhaluinen ihminen ja näin lomalla päätin ottaa kaiken ilon irti rentoilusta ja kävin ystävälläni Ninjalla pistämässä naamani kuntoon!

image

Tadaa! Mitäs tässä tapahtui?

Ripsenpidennykset? Meikkiä? Ei kumpaakaan. Alemmassa kuvassa on ainoastaan hieman meikkivoidetta iholla (koska ilmeisesti pelkästään tieto lomasta jostain syystä räjäytti kasvoni todella huonoon kuntoon, vaikka se yleensä on melko hyvä. Mikä järki?!).

Itselläni on pitkät ripset ja olen aina ollut kovin suojelevainen niitä kohtaan, enkä halua vaurioittaa niitä ripsienpidennyksillä. Lisäksi ajatus, etten saisi hangata tai pestä silmiäni iltaisin, jotenkin ahdistaa. Halusin silti freesata ilmettä ja helpottaa elämääni etenkin nyt reissuun. Joten päädyimme värjäämään ripset sekä kulmat ja kääntämään ripset ripsipermantilla.

Ripsipermanentilla käännetään ripset kauniille kaarelle, joka saa ripsistä näyttävämmän näköiset, eikä niitä tarvi sörkkiä aamuisin ripsenkääntimillä, joilla monesti kaaresta ei edes tule kovin luonnollista. Permanentin laitossa kestää vajaa tunti, permanenttiaineen annetaan vaikuttaa noin 10min. Permanentti pitää ripset 2-3 viikkoa ojennuksessa, eikä silmien pesemistä tarvitse pelätä.

IMG_0029

Omat kulmani ovat myös kovin vaalea, luonnollisesti kun hipiäni ja hiuksenikin lähentelevät valkoista. Mutta nyt tummalla tukalla vaaleat kulmat näyttävät jokseenkin friikeiltä, joten kulmien värjäys on ihan huippujuttu itelleni. En halunnut liian paksuja tai tummia kulmia kuitenkaan, ja lopputulos olikin juuri semmoinen kuin tykkään. Kulmat muotoiltiin samalla ja saatiin kivannäköinen linnunsiipimäinen muoto niihin.

Tämmöinen freesi aamuluukki kyllä sopii itselleni varsin mainiosti, niin reissuun kuin ihan normaalipäiväänkin. Varsinkin paljon treenatessa ja hikoillessa meikki usein jää aivan matkan varrelle ja illalla kotiin löntystää frankensteinmainen olento. 😀 Kestovärit eivät leviä tai varise kasvoille, joten näiden kanssa ei ole huolta.

IMG_0061

Ihana Ninja tekee ripsien ja kulmien värjäyksiä, ripsipermanentteja, sokerointeja ja erilaisia meikkauksia HyvinvointiStudio Divinon tiloissa ihan Tampereen ytimessä. Ninja on aivan ihana perfektionisti, mikään täydellistä huonompi ei kelpaa! 😀 Muistan kun tehtiin mulle kisakynsiä, niin Ninja teki niitä lähemmäs neljä tuntia, että niistä tuli täydelliset! Eli huonoa jälkeä ei tältä tytöltä saa.

IMG_0049

IMG_0064

Maaliskuun loppuun asti tämä meikäläiselle tehty mukavuudenhaluisen ihmisen paketti on tarjoushinnassa, Ninjaan voi ottaa yhteyttä vaikkapa Facebookissa hänen omilla sivuillaan!

Mutta nyt hiljenen pääsiäisen ajaksi ja toivotan kaikille oikein mukavaa, kylmää ja talvista pääsiäistä samalla kun itse nautin kahdestakymmenestä asteesta, Colosseumin historian havinasta ja kylmästä viinistä! 😉 Tsau!

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta