Varma vinkki ruokahalun buustaamiseen

Hoi! Mites menee? Täällä hyvin tehokkaasti. Oon ollut niin pirun tehokas tänään, että oksat pois! Rakastan näitä viikonloppuja, ettei ole mitään spesiaalia tekemistä, mutta kaikenlaista sellaista puuhaa, mitä voi puuhailla ja tuntea itsensä toimeliaaksi. 😀 Tänään herätessäni koin ensin tarvetta järjestellä vessan kaapin järjestykseen ja pestä vessan. Tämän urakan jälkeen luin johtamisesta ja markkinoinnista kaksi tuntia, jonka jälkeen lähdin 45min lenkille, josta luonnollisesti etenin Pyykikin munkkikahvilaan. Hahaha. Sittepä kävin salilla, kaupassa ja Fitnesstukussa ja nyt olen kotona, kirjoitan blogia, kohta teen ruokaa ja luen lisää. Ja kello on vasta vähän yli viisi! Hyvä minä!

IMG_5801

Mulla on ollut viime aikoina ongelma. Suuri ja moniulotteinen ongelma. Jokaisen fitnesskissan ja -ukon kauhu. Ei oo meinaan oikein ruoka maistunut. Nyt kaikki tämän lukijat muljuttelee silmiään teatraalisesti ja sanoo ehkä mielessään ”no ONPA SULLA ONGELMAT”, mutta ihan totta. Onhan tämä nyt ongelma. Tässä pitäisi päivässä kuitenkin puputtaa melkein 3 tonnin kaloreiden edestä pöperöä ja kun ei tee yhtään mieli. Ei ole nälkä, eikä tee mieli syödä. Se, joka on joskus yrittänyt nostaa kaloreitaan korkeammalle tuloksien toivossa, tunnistaa ehkä ongelman. Kun se ruokailu on ihan oikeasti välillä ihan työtä. Puuroa pitää tunkea suusta alas, vaikkei tee yhtään mieli ja vähän vielä turvottaa edellinenkin ateria. Mutta kun muutoin niitä ruokamääriä ei oikein saa nostettua, kuin syömällä enemmän. Ja vaikea on pitää sitä progressiota treenien kanssa yllä, jos ei pidä kalorivajetta kurissa. Oon viime aikoina turvautunut erilaisiin sheikkeihin, juomiin ja muihin nestemäisiin energianlähteisiin, kun kiinteä ruoka on jotenkin äklöttänyt.

IMG_5909

On muuten melko hyvä tämä Muumi-limsalta maistuva proteiinivesi, vaikka normaalisti en tämmöisiä suosi. Mut houkuteltiin Fitnesstukulta ostamaan tämä ja oli aika jees!

Olenpa koittanut sitten sitäkin, että no, en sitten syö pariin päivään niin paljon. Että syön sitten vaikka kuuden aterian sijasta neljä ja naureskelen ivallisesti vatsalaukulleni, että hähää, mites nyt suu pannaan. Ja sillonhan on sitten tullut nälkä. Mutta ei ruoan nälkä, vaan makeannälkä! Ei silloinkaan ole tehnyt mieli syödä kanaa ja riisiä, vaan donitseja, Makuunin karkkeja ja kroisantteja. Pieleen sekin. Olin painiskellut tämän ruoka-asian kanssa tässä jo toista viikkoa, kun sitten torstaina kävin värjäämässä tukkaa taas tummemmaksi, se toi minulle keinotekoista älyä taas kilon verran (vai mitataankohan äly litroissa?) ja hops vain, heti kampaajalta lähtiessäni kirkas lamppu syttyi pääni päälle!

IMG_5854

Oon melko tyytyväinen tähän tekoälyn väriinkin.

Pidänpä kunnon herkkupäivän. Saan täytettyä makeanhimoisen vatsani ja tunnetusti herkkupäivän jälkeenhän on pirunmoinen nälkä. Pidän herkkupäivien jälkeisen päivän vielä aina lähes hiilarittomana, joka tietysti buustaa ruokahalua entisestään. Ja onhan tämä toiminut. Kyllä taas on vatsa jatkuvasti vaatinut ruokaa ja kyllähän minä sitä ihan lusikalla kaksin käsin tietysti lapankin, jotta saadaan taas menetetty tatsi ruokailuun kuntoon. Jos jollain muulla on samaa ruokahalun menettämisen ongelmaa, tässä muuten aivan ykkösniksi, mikä auttaa. Empiirisesti todennettu, eikä voi pettää. 😀 Olen melko laiska kokki, joten repäsin tämmöisen maailman helpoimman suklaaleivoksen, joka tyydyttää sekä makean että suolaisen nälän:

IMG_5804

Ainesosathan ovat ainoastaan mahdollisimman iso voitaikina sekä suklaalevy! Itse ostin ihan normaalin Fazerin sinisen, mutta tuohonhan käy mikä tahansa.

IMG_5805

IMG_5807

Ylhäältä ja alhaalta voi leikata kolmion muotoiset palaset pois, niin saa käännettyä taikinan osaset somasti palmikoksi suklaalevyn päälle.

IMG_5808

Voitelu, mantelirouhe ja 25min uuniin! Tadaa, siinä kaikki. Vähän huonompikin leipuri, kuten minä, handlaa tämän. 😀

IMG_5812

IMG_5813

IMG_5814

Omnomnom. Melko täyteläistä ja melko hyvää.

Naureskelin tuossa kuvia lisäillessäni itsekseni, että tämä on varmaan ensimmäinen (ja luultavasti viimeinen) kerta kun jaan yhtään mitään reseptiä yhtään mihinkään, ja tosiaan Fitfashionilla kirjoittaessani luulisi ehkä minun jakavan ohjeita terveellisiin pöperöihin tai proteiinileivonnaisiin, mutta toisin kävi. Kaikkien oletusten vastaisesti postaan kuvia kaloripommista. Hyvähyvä, kyllä taas voi ylpeänä kertoa olevansa fitnessbloggaaja!

Mutta siis tämän postauksen aihehan oli se, että tämän herkkupäivän ansiosta maistuu taas oma fitnessruokani paremmin. Eli toisaalta tämähän oli fitnesspostaus. Tämä on ainoastaan ruokahalun buustaaja!

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta