Turvottaako? Tästä apu!

Oon tässä jo pidemmän aikaa miettinyt, että kuinka henkilökohtaisiin asioihin täällä blogissani menen. Että kuinka pitkälle haluan elämääni jakaa ja mitkä asiat yksinkertaisesti kuuluvat vain pienen piirin tietoon. Blogin kirjoittaminen on mulle kuitenkin kovin rakas harrastus ja haluan sitä ehdottomasti jatkaa, vaikka nyt kirjoittajan elämä, sekä blogi siinä samassa, tulee muuttumaan ison harppauksen. Viime aikoina elämässäni on tapahtunut nimittäin niin isoja asioita, että ne ovat muuttaneet minua ihmisenä ja kasvattaneet henkistä kypsyyttäni. Ja nyt haluan jakaa tämän ilon aiheen kanssanne. Sain nimittäin 5 viikkoa sitten tietää ihanan asian.

image(39)

Nimittäin pelastuksen tähän mun hitonmoiseen turvotukseen!

Pyydän anteeksi lievästi sanottuna omaperäistä huumoriani (voi, oma juttu on aina paras! nauroin tällekkin jo etukäteen 😀 ), mutta katsokaa nyt! Oon kuitenkin suhteellisen hoikka ihminen, mutta ruokailun jälkeen mahani turvottaa kuin viimeistä päivää. Se on pinkeä ja kova ja olo on turpeinen. Syön suuria annoksia, joista osa on korkeahiilarisia ja varsinkin nämä annokset saavat vatsani paisumaan kuin ilmapallo. Mitä kauemmin tätä yllä olevaa kuvaa katson, sitä huvittavammalta se näyttää. Asiaa ei toki auta ollenkaan pyjamahousuni.

Sain Ruohonjuurelta kuukausi sitten aivan huikean tuotteen kokeiluun, Digest Gold-ruoansulatusentsyymin.

image(48)

image(49)

”Tämä ”ylensyöjän ystävä ”antaa ähkylle äkkilähdön!

Enzymedica Digest Gold on 100 % lisä- ja täyteaineeton sekä kasviperäinen tuote. Se on turpean olon vihollinen ja saa ruuan sulamaan sutjakasti. Digest Gold tarjoaa luontaista voimaa ruoan käsittelyyn.

Enzymedica Gold on Yhdysvaltojen myydyin ruuansulatusentsyymi ja se on voittanut ja voittaa jatkuvasti palkintoja tällä saralla.

Annostus ja käyttö:
Yksi kapseli aterian ensimmäisen suupalan yhteydessä. Enemmän voi turvallisesti ottaa jos tarpeen.

Probiootit, hyödylliset mikrobit, ylläpitävät ruoansulatuskanavan terveyttä ja tehostavat vastustuskykyämme.

Niitä vatsasi ostaisi.”

Näin luki Ruohonjuuren nettisivuilla. Oon aikaisemminkin törmännyt moneen otteeseen tähän tuotteeseen ja ylitsevuotavat kehut ovat tuntuneet hämmentäviltä, oikeastaan epätodellisilta. Olen pohtinut kapseleiden kokeilua, mutta tuotteen suhteellisen korkea hinta, verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin, on ollut syy, etten ole sitten lähtenyt kokeilemaan. Ei ne nyt niin hyviä voi olla, oon miettinyt.

image(40)

Mutta hetkonen, mites kävikään?

Kapseli tulee ottaa jokaisen ruokailun yhteydessä, ensimmäisellä suupalalla. Itse en ihan kuutta kertaa päivässä kapselia kuitenkaan ole syönyt, vaan lähinnä aamupalalla ja isoimmilla aterioilla. Ja se todella toimi! Vatsa ei paisu siihen malliin, kuin vatsassa asuisi joku, vaan pysyi littenä suurienkin hiilarimäärien ja treenijuomien vetämisen jälkeen. Olo ei ollut enää ahdistavan täysi, ja ruoka tuntui sulavan paljon normaalia jouhevammin. Yllä oleva kuva on otettu juuri syömisen jälkeen.

image(50)

 Yksi konkreettinen vaikutus on ollut myös se, ettei hiilariaterian jälkeen ole väsyttänyt niin pirskatisti. Suuri määrä hiilaria kun on usein tupannut ainakin itselläni pistämään luomet kiinni ihan pakollakin, mutta nyt väsymys on tiessään ja kroppa tuntuu olevan toiminnassa jatkuvasti.

image(41)

Hyvin hiilaripitoisen treenijuoman juomisen jälkeen.

Ei tarvitse paljon arpoa, ostanko tätä tuotetta jatkossa. Pallomaista vatsaa ei tule ikävä! 😀 Jos joku muu näin juhlapyhien jälkeen haluaa ”raskausvatsastaan” eroon, Digest Goldia löytyy täältä!

Postaus toteutettu yhteistyössä Ruohonjuuren kanssa.

sonja

6 vastausta artikkeliin “Turvottaako? Tästä apu!”

  1. Siiis oikeesti jokaisella ruoalla suositellaan ottamaan? Ja purkissa on 45pilleriä ja maksaa about 40€ 😩😩 vaikka ottais vaan päivän kolmella isoimmalla ateria niin tää riittää 2viikoks.
    Oh my …. Mutta kyllähän tuo houkuttelis itseäkin kokeilemaan kun jäätävistä turvotuksista aina kärsin mut hinta on kyllä törkee …. 🙁

    • Se on ihan totta, hinta tosiaan on kova. Siksi oon itsekin ostamista jahkaillut. Mutta suosittelen ainakin kokeilemaan purkin verran. Toki jos huomattavaa eroa sinulle ei ole, niin ei sitten turhaan kannata ostaa jatkossa 🙂

  2. Ei toi mulla ainakaan toiminut. Mulla vatsa turpoaa aina, ihan sama mitä syön tai juon, eikä tämä valmiste kyllä auttanut siinä yhtään. Harmittaa, että lähes 40 euroa meni kankkulan kaivoon…

    • Aijaa, onpa ikävää! Kannattaa ehkä selvittää, onko siihen turpoamiseen joku syy, esim viljat tai jokin allergia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta