Onnellinen

Hyää maanantaita!

Täälläkin päässä ollaan taas päästy elämän makuun ja hei, ihan huikea ilma tuolla ulkona! Ootteko pistäny merkille? Lunta pöllähti yöllä maahan ja joku kummallinen valoilmiökin tuolla näyttäisi olevan. Oikein hyvä. Johan tää maailmanlopun pimeys riittikin.

Mitäs tänne? Ei ollenkaan hassumpaa. Oon keskittynyt taas laittamaan oman arkeni ihanan tuttuihin kaavoihin! Aah! 5 kertaa treeniä viikossa, täsmälliset ruoat, siisti koti. Kaikki järjestyksessä. Kaikki narut käsissä. Kontrollifriikki kiittää ja kuittaa. 😀 Mun treeniruokarytmi tuo vain yksinkertaisesti aivan suunnatonta mielihyvää, kun saan ne osumaan täsmällisesti kohdalleen, että oksat pois. Toimin kaksi kertaa paremmin arjessani, kun kaikki asiat on järjestyksessä.

Oon saanut vedettyä tosi hyviä treenejä viime aikoina ja syönyt todella hyvin. Mieli tuntuu saaneensa ansaitsemansa levon ja motivaatio elää taas oman elämäni fitnesstähteyttä on huipussaan. 😀 Vaikka olen ollut hiljaa kirjoitusten osalta, onnekseni, ja TEIDÄN onneksenne, olen kuitenkin ollut ahkera kuvaamaan ruokiani sekä treenejäni, joten ei mitään hätää!! Varmaan jo kauhuissanne mietitte, että mitäs nyt teen, kun en näe Sonjan kanaparkojen palasia ja Sonjan kankun kuvia. Mutta älkööt huoleti, kaikki on taas hyvin.

image(37)

image(25) image(34)Ruokaa ruokaa! Jos joku tekee tän naisen kaamosmasennuksen keskellä tyytyväiseksi, niin hyvä ruoka. Löysin ihan maailman parhaan sushi-mestakin tosta Hämpiltä, nimittäin Maruseki. Ihan mahtava! Buffettiin tuodaan peräjälkeen uusia piperryksiä semmoisella tahdilla, ettei kaikkea pystynyt edes kokeilemaan.

image(27)image(29)Ruokahalu on ollut viime päivinä ihan kyltymätön, mikä varmaan juontaa juurensa taas treenirytmiin kiinni pääsemisestä. Ennen treeniä voisin syödä hevosen ja treenin jälkeen voisin syödä hevosen.

image(28)image(32)image(33)Ja nää lohkoperunat on muuten uusin rakkaus! Hirveä väkerryshän niissä on, mutta on se niin hyviä. Ai ai!

image(26)Mulla on pitkästä aikaa myös se tilanne, etten voi mennä tänään treenaamaan. Ei siksi, etten ehdi, eikä koska en jaksa tai huvita. Eikä siksi, että väsyttää, tai ei ole energiaa. Vaan siksi, että joka paikkaa kolottaa, eikä kolotus johdu flunssasta vaan ihan ihka aidosta lihaskivusta! Jihaa! Oon onnellinen!

Ei mulla hei muuta. Ei mulla mitään asiaa sillain sinänsä. Kuhan nyt hölötän. Että mulla on kaikki ihan jeesjees ja tarkemmin ottaen, oon tosi tyytyväinen kaikkeen.

Nyt lähden kaivamaan läpi Joulutoria!

sonja

2 vastausta artikkeliin “Onnellinen”

    • Luulin että vastasin tähän jo, mutta se ei näköjään ikinä tullu perille. Mutta niin, kyllä! Täydellinen selfiepeili on rantautunut Tampellaan! 😀 Mieti, mistä jäät paitsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta