Fitness expo-fiilistelyä!

Moi! johan pyörähti 1 week out. Tietysti joidenkin kohdalla se tarkoittanee kisapäivää, minulle tarkoittaa vain viikkoa ennen ihanaa öljyttyjen pakaroiden, ilmaisten proteiinipatukoiden ja surkean Lahden murkinapaikkojen täyteistä viikonloppua! Taas saa tuijotella isoja ja kauniita ihmisiä itsensä tainnuksiin ja arvostella muka-asiantuntevasti oman elämänsä päätuomarina joka luokan kisaajia. Jippii!!

Itse en mene pro-karkeloita kyttäämään, mutta muutoin olen molempina päivinä pyörimässä. Erityisesti luonnollisesti bikini kiinnostaa, samoin junnubikini sekä kehonrakennus. Kyllä, kuulitte oikein, kehonrakennus. 😀 On niin monia kiintoisia kisaajia menossa sinnekkin pullistelemaan, että oikein vatsan pohjaa jo kutittaa! Mitäpä sitä itse enää ollenkaan mennä lavalle pyörimään, kun saa tällaiset kiksit jo ihan vain toisten puolesta odottaessa!

Omia suosikkejani naisten bikinissä on niiiin paljon, etten jaksa alkaa edes luettelemaan. +168 sarja näyttää tällä kertaa naisissa kuitenkin aika kovalta, mikä yleensä ottaen sitä ei ole. Yleensähän nuo pisimmät sarjat ovat vähän nooh, niin ja näin. Pitkä nainen harvoin kantaa itsensä yhtä hyvin kuin lyhyt. Se on vain fakta. (Mainittakoon, että itse myös tässä sarjassa naisissa kisaisin). Mutta tällä kertaa näyttää oikein hyvältä. Muissakin sarjoissa on kovia nimiä ja uskon, että varsin tasokkaat kisat saamme kyllä! Junnubiksusta löytyy oma suojattini Olivia Kovács ja uskallanpa väittää, että se likka tulee olemaan kovassa iskussa. 😉

image(10)Itsessä nyt käsillä olevat Expot eivät varsinaisesti nostata pintaan mitään elämää suurempia fiiliksiä ja muistoja omista vuoden takaisista samoisista kisoista, ei tee mieli jakaa sadatta kertaa omia kisakuvia ja fiilistellä, että voi voi ettien että, kun oli sillon tikissä! Ei ala herkistyttämään, eikä tule oloa ”voooi kun aika rientää, vastahan se oli eilen”. Aika ei ole kullannut muistoja dieetistäni täysin, enkä muistele sitä kaipauksella ”elämäni parhaasta ajasta”. Eei. Vaan lähinnä tulevat Expot saavat aikaan totaalisen varman fiiliksen oman kisauran jatkosta. Varmuuden siitä, että tuolla tullaan niin vielä olemaan hei! En myöskään enää säiky muiden kisaajien kuvia ja saa halvauksia siitä, etten tulisi heille pärjäämään, vaan kirkkaana mielessä on, että hitto, todellakin tulen pärjäämään. Ehkä se on ensimmäisen kisan voiton tuoma varmuus, tai sitten se on vain rehellistä henkistä kasvua ja itseluottamuksen syntymistä. Ehkä molempia. Mutta hyvä ja varma olo joka tapauksessa on, eikä tämä polte kisaamiseen perheeni ja läheisteni epäonneksi ole kadonnut, tuskin tulee katoamaankaan. Pahoittelut!

image(9)Tämän feivoritti-ilta(sekä aamu-)palan saattelemana meitsi kömpii nyt nukkumaan. Huomenna pitkästä aikaa vihdoista viimein jalkatreenille ja en oo kuin suhteellisen paljon innoissani! Pienestä sitä saa tytön iloiseksi. Painoja tankoon ja tangolla alas. Ja silmät loistaa onnesta, hahhaha! Joku minulle kommentoi joskus, että miksi aina näitä iänikuisia pakaratreenivinkkejä, kun niitähän pursuaa ovista ja ikkunoista, että tee nyt hyvä ihminen mieluummin vaikka reisitreenistä kooste. Ja tämähän on niin totta kun olla ja voi! Ketä enää kiinnostaa pakarat, kun jokainen naisten lehti huutaa niistä kilpaa? Booring. Siispä huomisen jalkajumpasta saatte taatusti postauksen, jossa lupaan olla mainitsematta sanallakaan pakaraa, tarakkaa, pyllyä, konttia!

Tsau!

sonja

2 vastausta artikkeliin “Fitness expo-fiilistelyä!”

  1. Expoja täälläkin odotellaan! 🙂 Odotan myös innolla seuraavaa postaustasi, sillä omiin jalkatreeneihin on ollut haastavaa löytää tappoliikkeitä etureisille! Kuten sanoit, tarakkaa tunkee nyt joka tuutista ja näin ollen on ollut helppoa suunnitella se omakin takareisi-pakarapainotteinen jalkapäivä. Vinkkejä etureisille kaivataan! 🙂

    • Pyllyvinkkejä tosiaan tursuaa sieltä täältä, ja minäkin hölmö menin niistä rustaamaan! Etureisijuttua tulossa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta