Treenit siirtyy Ateenaan!

Heipsan ja kiitokset edellisen postauksen kommenteista, jotka olivat kaikki rakentavia. Mikään ei ole parempaa, kuin herättää rakentavaa keskustelua, jossa voidaan puhua oikeasti asioista. Koska mikään ei ole bloggaajana hämmentävämpää, kuin se, että joskus erotetaan jokin lause kokonaan konseptistaan, ja hyökätään tunteiden sekamelskan saattelemana sen lauseen kanssa bloggaajan kimppuun. 😀 Hetken miettii aina, että jaaahas, mitäs nyt tapahtui? Tämä on aina vaarana, kun kirjoittaa hieman aremmista aiheista. Hienoa kuitenkin, että edellinen postaus herätti ajatuksia ja tosiaan keskustelua ja ajatuksia.

Ajattelin pikaisesti vielä infota, että karkaan tänään yöllä Ateenan lämpöön, joten meitsistä ei viikkoon kuulu täällä blogissa mitään! Ensi viikolla palailen taas, ja luvassa on sekä kosmetiikkaan liittyviä juttuja, että treenejä. 🙂

imageOon ihan tosi innoissani reissusta, koska täällä Suomen mantereella rupeaa jo viileemmät ilmat tehdä tulojaan ja vilkaskaas huvikseen säätä Ateenassa 😉

image(1)Ai ettien että!! Oon kaikkien nähtävyyksien ystävä ja sellainen reissaaja, että tahdon nähdä aina mahdolisimman paljon kaikkea, mutta en kuitenkaan kulje kellon kanssa matkalla ja piippaa sekunttikelloa aina, kun on seuraava tunti aikaa katsoa tämä nähtävyys ja sitten siirrytään seuraavaan. 😀 Lomalla haluan kuitenkin rentoutua ja nauttia maisemista, ruoasta, juomasta, seurasta ja ihan vain olla. Meidän ihana hotelli on aivan rannassa, ja olenkin suunnitellut ihania aamulenkkejä rantaviivassa ja aamupalan jälkeiseisiä aamu-uinteja. Aijaijai! En tykkää muutamaa päivää enempää vain maata, vaan koska sieluni on myyty treenaamiselle, täytyy varmasti testata myös hotellin salia tai ainakin vetää rannassa hikijumppaa! 😀 Ateenan kuuluisa Akropolis täytyy myös nähdä ehdottomasti sekä nähdä myös keskustan aluetta. Ilmeisesti kaupunki ei kuitenkaan kovin kaunis ulkoisesti ole, joten olen erittäin tyytyväinen rantahotelliin, jossa näkymät ovat hulppeat. Jos jää aikaa, Kreikan saaria olisi ihana käydä myös hieman tutkimassa, mutta saapas nähdä! Jos jollain on kuumia tipsejä Ateenasta, saa kertoa!!

Tänään on miljoona ja sata asiaa vielä tehtävänä, joten minä poistun nyt, mutta vilkuilen kyllä etänä myös blogiani, joten laittakaa kommenttia ja pysykää kuulolla! 🙂

sonja

2 vastausta artikkeliin “Treenit siirtyy Ateenaan!”

    • Kiitos!! Älä halkeennu, se ei näytä mukavalta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta