Vapaapäivä meikäläisen matkassa

10.00. Kello soi. Mitä? Kuka? Eiiiii vielä, eheeeei. Torkkua, noin.

10.15. Kello soi taas. Nopea laskutoimitus silmät kiinni, kauanko menee munakkaan paistossa ja vaatteiden pukemisessa. 2min plus 5min plus 3min plus… Tasan 20min! Ja jos Eli vielä torkkua, jea!

image (5)

10.40. Kello soi. Voi hiton hitto. Nopea laskutoimituksen aloitus… Joo ei kerkee enää, ylös nyt!

11.05. Wolffin ovi auki silmät edelleen puolitangossa ja silmien siristystä, jotta löytäisin Wolffin punaisten hökötysten takaa treeniseuralaiseni.

11.10. Treenitreffiseuralainen Milla löydetty  ja etureisijumppa alkakoon!

image(57)13.10 Jälleen kotona. Hyvä ja ripeä treeni oli. En yleensä ikinä käy salilla tuohon aikaan vaan tapani mukaan aina joskus yömyöhällä, joten tänään salikin oli aivan erinäköinen! Ihan tuikutuntemattomat ihmiset, kun normaalisti joka toinen on tuttu, vastaanotossa eri ihminen ja painotkin tuntuivat tänään raskaammilta?! Viimeisinkin huomio on vain salin eri aikavyöhykkeen syytä.

13.20. Suihkussa käyty. Katson tyhjiä pahvilaatikkoja. Pitäis siivota nuo.

13.38. Menenpä siis päikkäreille.

image(58)13.40. Ikkunasta pauhaa joku rasittava festarimusiikki. Ikkuna kiinni ja peitto korville. Jälleen nopea laskutoimitus silmät sirillään, kauanko menee kun meikkaan ja kuivaan hiukset. Hmmm, tasan 23min.

14.28. Kello soi. Hitto se on soinut tänään monta kertaa vaikka on lauantai, mietin. Ihan liian monta. Vastentahtoinen peiton sivuun vetäminen ja ylös tepastelu. Ovisummeri soi. Nostan puhelimen vähän liian myöhään, ja kuulen summerista juoksuaskelia takaisin päin. ”Tampeeerelaaaineeen!!” Voi raukka, luuli jo, että kukaan ei avaa.

image(62)15.08. Kaarran Golden Unicorn-kiinalaisen eteen pyörällä, missä isäni odottaa jo. Sisään mennessä huomaan, että rafla on ihan samannäköinen kuin 10 vuotta sittenkin oli. Vilkaisen muodon vuoksi listaa, vaikka tiedän kyllä, mitä otan. Samaa kuin aina viimeisen 10 vuoden ajan. Kanaa pähkinöillä. Ruoka on kuitenkin jossain ihmeen muotoisessa korissa, ja hetken mietin, onko tämä linnunpesä tässä minun lautasellani!

image(60)16.34. Pyörän selässä kotiin. Kurvailen nykyään melkein aina henkeni uhalla autotiellä, koska pelkään kuollakseni naapurin huorittelija-mummoa!! Auton alle jääminenkin olisi pieni paha siihen sisukaluja kylmäävään raivoon verrattuna.

image(61)

 17.01. Pitkä puhelu ystävän kanssa, jolla on murheita. Tiskaan vasemmalla kädellä ja pyyhin pölyjä oikealla ja samalla kuuntelen elämän kimurantteja käänteitä ja annan väleihin Kumman Kaa-tyylisiä neuvoja miehistä sekä elämästä ylipäänsä.

17.45 Sisäinen sisustussuunnittelijani nostaa päätään ja nyt, juuri tällä hetkellä, on PAKKO järjestää jotain uusiksi. Minulla on kämpässäni tämmöinen turha kolo, mihin en ole keksinyt sitten mitään elämää ikinä. Nyt oon koittanut saada siitä edes jotain hyötykäyttöä ja näyttämään vähän vähemmän typerältä. Nyt oli jälleen kerran sen vuoro! Kaadoin eräänä viheliäisenä aamuna taloyhtiömme ison kukkaruukun, joka mureni miljooniksi palaisiksi, ja huoltomies pyysi minua siivoamaan kaikki roskiin. Aamulla kiireessä päätin kuitenkin viskata ruukussa olleet oksat keittiön pöydälleni ja nytpä tein niistä uuden sisustuselementin! Hienosta en osaa sanoa, mutta onpahan erikoinen. Risut purkkiin ja purkki maahan. Ja taas sai olla tyytyväinen omaan taiteilijan sielunmaisemaansa!!

image (1)image

18.13. Nappaan poikaystävän mukaan ulos. Kävelimme Pyynikin minigolffin ohi ja ehdotin, että hei mennään tonne! Vastaukseksi sain epäuskoisen katseen ja lausahduksen ”Arvaa kuinka nopeesti sulle menis hermo tohon, kun et onnistuis? Ei mennä.” Aika törkeää. Toinen oikein varteenotettava vaihtoehto kuitenkin oli legendaarinen Pyynikin munkkikahvila!

image (3)18.40. Munkilla! Ja jos nyt kerran mennään niin otetaas sitten kaks kappaletta. Yksi alkaa vaan suututtamaan!

19.23. Iltalenkki auringon paistaessa, ah! Linnut laulaa, aurinko lämmittää, lapset nauraa ja muutama pulsu nukkuu penkillä. Kaikki, mitä kesään kuuluu!

image (7)21.00. Villasukat ja Greyn anatomia, aijaiaji. Izzie sai juuri potkut, yyyh. Tässä meneekin loppuilta.

image (6)21.30. Kirjoitan blogia ja mietin, että kylläpä on varmasti antoisa tämä päiväni kaikille lukijoille. Löhöämistä ja syömistä, eikä mitään kiinnostavaa missään kohtaa. Mutta hei, mulla on vapaapäivä!!

sonja

2 vastausta artikkeliin “Vapaapäivä meikäläisen matkassa”

  1. Kiitos seurasta ♡

    Mulla alkaa tänää työt nii siirryn arkimoodiin ja sitä kautta myös takas treenaa wolfille. Ettäääääää törmäillään jos et tee pelkkiä kuutamojumppia! 🙂

    • Pystyn ehkä joustaan, ja tuleen myös päivästä salille 😉 että katsellaan taas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta