Fitfashion-tytöt #fitbrunssilla

image(55)Kaikki minunkin blogiani seuraavat luultavasti ainakin silloin tällöin vilaisevat myös Fitfashionin muita blogeja etusivulta. Fitfashion on keskittänyt portaalinsa alle urheilullisen elämäntavan blogeja. Portaali on täynnä erilaisia ja erityyppisiä ihmisiä, jotka mieleltään kuitenkin ovat suht samanlaisia ja johan oli minunkin aika opetella tuntemaan näitä huipputyyppejä!

Starttailin tänään autoa aamulla ja nappasin Emman ja Susannan kyytiini ja lähdettiin Fitfashion-brunssille! Oon tunnetusti hyvä luomaan hulppean ensivaikutelman. Oon juuri sellainen muija, joka uusien ihmisien kanssa A) alkaa kälkättää aivan päättömän paljon, eikä puhetulvalle tule loppua, tai B) heikon sensurointikykyni ansiosta möläytän jotain aivan idioottimaista ja loppuajan paikkailen tätä loppumattomalla selittämisellä, joka pahentaa tilannetta joka minuutti entisestään! Hahaha, vähän niinkuin sellainen Bridget Jones-tyyppinen hahmo. Ensivaikutelmat ovat tosiaan aivan ominta alaani ja tässä onnistuin nytkin- puoli tuntia myöhässä ja ratin takana suuntavaisto täysi nolla! Hahaa. ”Käännynkö, enkö, aijaa, minne, ööö?”

image(54)Meitä myöhäisiä odottelikin jo Seidi ja Jenni (blogikaimani 😀 ) Primulassa. Primulan brunssi oli suhteellisen suppea ja kyllähän siinä jo pääsi tarkkasilmäiset bloggaajat vähän jo kritisoimaankin paikkaa, mutta kas kummaa, kun kuitenkin meitsi sai kotimatkan ajaksi viimeisillään raskaana-massun silti! Nuo brunssipöydät on siitä pahoja, että ei ruokaa rakastava olento osaa jarrutella ollenkaan, vaikka vatsalaukku näyttäisi jo vesimeloonilta ja suoni tykyttäisi otsassa! Vielä mahtuu, joo, vielä mahtuu, tästä on maksettu, koko rahalla nyt!! Tämä oli siis ehdottomasti todellinen #fitbrunssi!

Seura oli kuitenkin valloittavaa ja vähän jo suunniteltiin, että joskos järkättäisiin yhteistuumin tulevaisuudessa useamminkin tapahtumia, nyt kun kerran saatiin selkoa, minkälaisia mimmejä täällä postausten takana kirjoittelee! 🙂

image(56)Nyt jatkan (edelleen raskausmahalla) nauttimaan sunnuntaista makaamalla sohvan nurkassa ja itkemällä Greyn Anatomialle! Ihanaa sunnuntaita!

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta