Hyvästi, Freddyt!

Tuossa viimeksi vikisin, että kun ei löydy meikäläisen vartalolle housuja, ei sitten piru vie millään! En oo valehtelematta viimeseen pariin vuoteen käyttänyt rehellisiä farkkuja. Koska ei vaan ole löytynyt!

Olen perfektionistiluonne ja se välittyy myös farkkujen ostoon. Pitää olla äärimmäisen mukavat sekä hyvännäköiset. Kapeat lahkeet, kireät, mutta joustavat, korkeavyötäröiset, takaa istuvat, kivat taka-taskut, ei-tyhmän näköinen etuosa, niillä pitäisi päästä kyykkyyn ja hyvä hengailla. Tämän litanian olen ladellut useaan otteeseen myyjille ja olen vastaukseni saanut hämmentyneen katseen ja lauseen ”öö, joo.. katotaas..”. Lopuksi olen kävellyt kaupasta ulos tyhjin käsin ja avannut Freddyjen nettisivun, sadannen kerran. Freddyt on hyvät päällä, eikä ne kovin rumatkaan ole. Mutta ei ne ole farkut. Ei ne ole niin siistit, että voisi pitää jossain tilaisuuksissa. Kesällä olen käyttänyt paljon maksimekkoja ja haaremihousuja, eikä paljoa ole ollut ongelmia. Mutta oishan se kiva kun ois farkut. Jotka menisi päälle. Eikä puristaisi.

Ja nyt mää löysin!!

image(7)Nimittäin Levikset. On meinaan hyvät! Joten, jos joku muukin on kyykännyt takapuolensa kasvuun, suosittelen näitä farkkuja. Levikseltä löytyy treenatulle kropalle tarkoitettuja farkkuja, joiden muotoilu ei lätistä takaa, eikä purista mistään. Ja ikuisena Freddyjen ystävänä arvostan myös mukavuutta ja nää on meinaan kivan tuntuset päällä!

Farkkujen löytämisen kunniaksi pidänkin tänään herkkupäivää, ulos syömään ja leffaa ja jälkkäriä ja kaikkea (ok, oisin pitänyt ilman farkkujakin)! Treenimotivaatio on jälleen löytänyt aivan huippunsa ja aattelinkin jo innostuksissani kuvata jonkinlaista reeniä teille, kuvilla tai jos ihan sekoan niin videolla. Oisko kiinnostusta?

image(6)Vaikka treenaaminen on aina kivaa, välillä tulee semmosia ihan käyrän huippuja, jolloin voisi tykittää aamusta iltaan treeniä ja vetää väleissä vaan tuplatehoilla kaikenmaailman proteiinisupersheikkipirtelöitä ja elää oman elämänsä fitnesstähtenä!

Oikein mukavaa viikonloppua!

sonja

15 vastausta artikkeliin “Hyvästi, Freddyt!”

 1. Kaksi ekaa virkettä luettuani olin jo tulla tänne kommenttiboksin puolelle kehumaan Leviksiä, mutta olitkin jo löytänyt ne 😀 Mulla on parit Levi’s 535 legging jeansit ja High rise skinnyt ja siinä on kahdet farkkumaailman täydellisintä mallia, kun on isot reidet ja peppu plus kapee vyötäro <3

  • Voi, miksi kukaan ei oo kertonut tätä mulle aikaisemmin! 😀

 2. Ihan pakko kommentoida, kun kävin juuri tänään farkkuostoksilla (ihan kamalaa tuskaa aina!!) ja löysin ihan vahingossa juuri Levikset. Piti ostaa heti kaksi paria, kun olivat niin mahtavat ( ja vielä alessa)!

  Mulla mallia Levi’s curve id mid rise skinny & Levi’s Revel Demi curve mid rise skinny leg. Aivan mahtavat, miksi en ole aikaisemmin näitä edes kokeillut!?!

  • Samat fiilikset täällä! Oon kokeillut vaikka mitä onnettomia farkkuja ja melkein jo luopunut toivosta. Onhan Leviksiä ennenkin kuullut kehuttavan, mutta en oo voinut kuvitella, että jopa meikäläiselle ne sopii! 😀

 3. Levikset on ihan parhaat, joskus teininä sain ekat levikset joita käytin seuraavat kymmenen vuotta ja nyt löysin alennusmyynnistä aivan ihanat levikset. Sen malli oli joku curvy eivätkä ole mitkään lantiomalliset joita vihaan ylikaiken!

  • Ite vihaan myös pöksyjä, jotka on tosi matalat. Tippuu ja tuntuu tyhmältä. Joutuu nosteeleen eikä näytä kivalta. Mutta nämäpä tosiaan on huiput!

 4. Olin just tulossa kanssa hehkuttamaan Leviksiä mutta olitkin jo löytänyt! Ihan parhaat, vielä Jenkeissä kun ne myydään ihan pilkkahintaan Suomeen verrattuna niin reissun jäljiltä on nyt kaappi niitä täynnä! 😀

 5. Levikset onkin tosi jees,freddyt sen sijaan..
  Maailman rumimmat ja noloimmat tyrkkyhousut.eli onnittelut hyvästä päätöksestä hyvästellä ne.

 6. Hei,

  mitä kokoa sulla on noista ja mistä oot ostanut? Tosi hyvännäköiset ja mulla on juurikin samoja ongelmia…:)

  • Heippa! Ostin Tampereen Inchistä ja tuumakoko 27 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta