Voita Gazozin tuotepaketti!

Heissulivei!

Aivan ihana ilma tuolla hei, ootteko huomannu? +17 näyttää tällä hetkellä. Ai että, on kyllä kaivattu lämpö! Näin aurinkoisen sään ja hyvän tuulen kunniaksi käväsin tänään Gazozilla ja päätettiin ihanan Terhin kanssa arpoa teille Gazoksen tuotepaketti!!

Gazozille on muutenkin tulossa todella ihania kevätkuteita, joilla ainakin minä aion täydentää ylitsevuotavaa treenivaatekokoelmaani. Suosittelen!

image(2)Paketista löytyy: Maustamaton malto 1kg, 100% Whey-proteiini 700g, Gazoksen sheikkeri, Gazoz-rannetuet ja Gazoz-pipo (paketin arvo 70e)! Erittäin hyvä ja toimiva treenaajan paketti, joka sopii sekä miehelle sekä naiselle.

Miten osallistut?

Jätä kommenttiboksiin oma nimi ja sähköpostiosoite. Mutta! Eipä tämä kuulkaas näin yksinkertaista olekaan! Ovelana kettuna aion hyötyä tästä myös törkeästi itse. Elikkä kommentoi lisäksi minulle postaustoive tai blogin kehitysehdotus ja olet mukana paketin arvonnassa!

Eli, oma nimi, sähköposti ja postaustoive! Aikaa on 17.5. asti! Onnea!

*********************************************************************************

PS! Olen myymässä kisabikinini. Sovitusmahdollisuus Tampereella! Erittäin laadukkaalla Biancaneven käsialalla taiteillut turkoosiin menevät biksut, joilla muuten menisin seuraaviinkin kisoihin, mutta jäävät (toivottavasti, todella toivottavasti) pieniksi. Yläosa M ja alaosa S. Ovh500e. Jos kiinnostaa, saa laittaa Facebookissa viestiä!

image(3)

sonja

91 vastausta artikkeliin “Voita Gazozin tuotepaketti!”

 1. Olisi kiva tietää mitä lisäravinteita käytät ja mitä suosittelet 🙂 myös minkä merkkisiä 🙂

 2. Toki mukaan Gazozin liikkeen liputtaja!! Aivan ihana paikka ja i-ha-nat myyjät, joita omissakin teksteissäni hehkuttanut.
  Annahan palaa tekstiä palautumisesta ja tavallisesta elelystä rauhoittumisineen 🙂

 3. Moi!

  Osallistun arvontaan. Mielenkiintoista olisi lukea ihan normaalipäivästäsi, eli esim. vaikka päivä kuvina -postaus 🙂

  Minna

 4. Heippa! näin kesäkuntoon pyrkiessä kaipailisin vinkkejä herkkuhimon taltuttamiseen terveellisesti 🙂 ei niin etteikö herkkuja saisi syödä, mutta aina on hyvä tiedostaa ne terveellisemmätkin vaihtoehdot, kun kohta pitäisi täältä talviturkin alta biitsille kaivautua… Lisäksi kiinnostaisi paljonko fitness maksaa sinulle vuosittain?

  Jeejee ihanaa kevättä sinulle <3

 5. En tiedä ootko jotain tälläisiä miten paljon vai ollenkaan, mutta ehdotuksenani olisi perus treenimusa-postaus. Millaista musiikkia kuuntelet treenatessa ja biisiehdotuksia muille. Itse aina etsin uusia biiseja treeneissä kuunneltavaksi joten tykkään niitä lukea. 🙂

 6. Jatka samaan malliin ! Postauksen voisit tehdä lisäravinteista joita käytät / olet käyttänyt ja oletko kokenut, että jotkut ovat olleet hyödyllisiä ja jotkut kenties sellaisia joista et ole hyötynyt. Samalla voisit kertoa käytätkö itse jotain tukia/vöitä/remmejä ja kertoa niiden hyödyistä 🙂

 7. Oon ny seuraillut vähän aikaa ja voin sanoa, että oot tosi iso inspiraatio! Ite sain motivaatiota anoreksiasta parantumiseen just blogis ja liikunnan kautta. Ois kuitenkin kiva kuulla et mitä sä ite sanoisit pieleen menneen dieetin vaurioiden korjaamisesta. Se ois toivelistalla 🙂

 8. Postausideana ”Elämäni aakkoset” eli luettelet jokaisella aakkosella alkavan asian, joka on olennainen/tärkeä asia sun elämässä. Esim. A-aamupala, B-banaaniletut.. 😀 Ja perustelujakin saa laittaa toki!

 9. Heips! Minua aina kiinnostaa mistä urheilijoiden päivä koostuu. Sellaisen minun päivä postauksen voisit tehdä, jossa kerrot omista fiiliksistä, syömisistä ja tekemisistäsi 🙂

  Osallistun arvontaan

 10. Minua kanssa kiinostaisi tuo – päivä kanssasi postaus 🙂 Ihan perussetti siun päivästä (kuvina ja tekstinä) 🙂

 11. En ainakaan löytänyt postausta sun historiasta. Siis että vähän kertosit lapsuudesta ja erityisesti teini-iästä. Oliko sulla kunnon teini vaihe niinkö itellä oli sillon 15 kesäsenä. Vai ootko ollu aina urheilullinen ja hyvä koulussa? Plussaa ois irc-gallerian aikaset kuvat. ;d Myös se kiinnostaa, että miten perhe tukee sinua tässä kisaprojektissa. Onko ymmärtäväistä vai joutuko alussa kertomaan moneen kertaan että ei nyt vain voi kaikkea syödä.

  Ja sitten mulla on semmonen kummallinen kiinnostus aina kaikkien ostoksiin. Siis esimerkiksi viikon ruokaostokset esiteltynä.

 12. Kian näkönen paketti arvottavana! 🙂 Postaustoiveeni on aika perinteinen treeniblogiin: tämänhetkisen lempisalitreenisi sisältö. Inspiroidun aina sikana muiden treeneistä kun niin usein saa uusia liikkeitä kokeiltavaksi omaan treeniin.

 13. Päivä sun matkassas eli mitä syöt, teet yms päivän mittaan ! Tarkkojen aikojen ja kuvien kanssa 🙂

 14. Sulla on kiva blogi ja mahtavaa että oot ruvennu taas postailemaan !:) Sellanen ruokapostaus ois kiva, missä kertoisit mitä kuuluu yleensä sun aamupalalle, välipaloille jne. Sit kans voisit kertoo sun lempiruuista ja herkuista, semmosista mitä söisit vaikka jos päivän saisi syödä mitä tahansa lihoamatta/ähkyä 😀 eli tyyliin mistä herkuisa sonja dieetillä unelmoi 😀

 15. Moikkelis koikkelis! Tottakai osallistun tähän. Monta kertaa pitänyt muutenkin tilailla juttuja tuolta, kun innostunut tästä liikkumisesta ja salilla käymisestä.

  Mun ajatus tulikin tuolla aikaisemmi nehdotettuna; videopostauksia liikkeistä. Niistä sitten hieman kommenttia, onko kiva ja jos ei ole niin miksei.

 16. Mä vasta äskettäin löysin sun blogin ja oon tykännyt kovasti 🙂 mut kaikenlaisia treenipostauksia ois kiva lukea ja jotain treenimusapostausta 🙂

 17. Jotain juttua sun treeniohjelmasta/treeneistä ylipäätään, minkälaisia liikkeitä teet, sarjoja, toistomääriä yms. sekä joku ruokavaliojuttu ois kiva! esim. mitä syöt päivän aikana. Tietysti sun ruokavalio ja treeniohjelmat on juuri sulle tehtyjä eikä tottakai tarvitse kaikkea paljastaa! Ruokavaliopostaus esim kuvina 🙂

 18. Olisi kiva lukea enemmän sun ruokailuista 🙂 Päivä matkassani- tyyppinen postaus olisi myös mielenkiintoinen.

 19. Olisi kiva kuulla sun treenitaustasta ennen fitnesstä, ootko harrastanut esim jotain lajeja aiemmin ja kuinka löysit tiesi fitneksen pariin. 🙂

 20. Kiva paketti! Tuo aiemmin ehdotettu päivä kanssani -postaus kiinnostais muakin. Ja paljon kuvia!

 21. Jooojooo…postauksia vaan omana avoimena itsenäsi ja rehellisiä mielipiteitä asioihin 🙂 Monipuolisuus tempaa mukaansa!

 22. Ois kiva kuulla millane normipäivä tai normiviikko sulla on treenien ja ruokailunsuhteen 🙂

 23. Ruokapäiväkirja, treenipäiväkirja ja lisäravinteet kiinnostaa.. 🙂 Myös päivä sun matkassa vois olla mielenkiintoinen 🙂

 24. Mielenkiintoista olis lukee noista sun käyttämistä lisäravinteista. Mitkä oot kokenut hyviksi ja ehkä miksi/millä perusteella. Milloin lisäravinteita käytät, esim. Käytätkö lisäproteiinia palkkarin lisäksi muusa yhteydessä (välipalana, aamupalan kanssa tms). Ja erityisesti kiinnostas käytätkö jtn tehonlisääjää/treenibuusteria (mitä ja millaista hyötyä oot sillä kokenut olevan)?☺️

 25. Sulla on tosi kiva blogi! Olisi kiva, jos tekisit joskus päivä kanssani- postauksen, jossa kuvaisit päiväsi vaihe vaiheelta ja kerrot mitä olet tehnyt. Videopostaus olisi myös hauskaa vaihtelua. 🙂

 26. Treenivaatteet kiinnostaa tietenkin 🙂 Ja toki tuo paljon ehdotettu ”päivä matkassasi”.

 27. Kiinnostaa miten hoidit homman kisojen jälkeen. Saman tien kalorit kaakkoon vai hidas reverse yms 🙂

 28. Olis kiva kuulla sun kehityssuunnitelma ja lähtötilanne ja sit aina päivystystä matkan varrelta miten suunnitelma etenee 🙂

 29. Olisi kiva lukea dieetin aikana käyttämistäsi lisäravinteista ja saada muutenkin vinkkejä dieetille! 🙂

 30. Ite tykkään lukia postauksia missä kerrotaan ihan kuluneen päivän kulusta.:) Eli siis lukiat pääsee kurkkaan bloggarin ihan perus arkeen ja kuvathan on aina plussaa! 😉
  Myös toinen mikä kiinostaa on kauppareissut ja ostoskorin sisältö! 🙂

 31. Komppaan aikaisempia kommenteja ja annan ääneni ”päivä minun matkassa/ ajatuksissa” ja ”mitä maksaa fitness” -postauksille. Peruselämää, kauppakassien sisältöä, viikko-ohjelmaa ja muuta avausta arkeesi on myös aina kiva lukea.

 32. Ois kiva lukea sun historiasta, etenkin liikunnan osalta, ootko aina urheillut? Milloin ja miten aloitit salitreenauksen jne..

 33. Sellainen postaus, missä neuvot, miten kesään mennessä saisi pudotettua 3-4 kiloa, tarviin kipeästi motivaatiota! 😀 Olen tullut parisuhteessa liian mukavuudenhaluiseksi ja nyt ei edes tulevat rantakelit motivoi alkamaan pudottelemaan kertyneitä kiloja 🙁

 34. Kesäpostaus! Vaikka tulevan kesän suunnitelmista. Ja osallistun arvontaan =)

 35. Postaus toiveena haluaisin kuulla tulevaisuuden suunnitelmistasi.
  Mikä on unelma ammattisi ja missä näkisit itsesi kahdenkymmenen vuoden kuluttua? 🙂

 36. Videopostaus olis kiva! (: Ruokapäiväkirjoja on kans aina mukava lukea.

 37. Toiveena videopostaukset! Videoita treeneistä tai ”päivä minun kanssani” tyyppinen postaus! 🙂
  Huippua kevättä sinulle ja tsemiä treeneihin!

 38. Päivä kanssani-postaukset on aina mielenkiintosia, myös päivän/parin päivän ruuat kuvina olis kiva tai sit videopostaus! Video vois olla joko toi päivä kanssani tai sitten yleisesti vaan kuulumis-/treenivideo 🙂 kiva kun kirjottelet taas ja hyvää kesän alkua!

 39. Mahtava arvonta! olisi kiva saada postaus siitä, mitä kaikkia liikkeitä voi tehdä taljalla.

 40. Joku reenipostaus olisi kyllä kiva, mitä liikkeitä esim. teet salilla 🙂

 41. Suht. uutena tamperelaisena ois kiva lueskella sun mielestä kesän potentiaalisista ulkoilupaikoista ja harrastemahdollisuuksista täällä seudulla! 🙂

 42. En tiedä onko ollut vielä, mutta olisi kiva tietää lista lempiliikeistäsi sekä inhokkiliikkeistäsi salilla 🙂

 43. Päivä kuvina -postaus eli olisi kiva jos valoittaisit arkipäivän puuhia ja rytmiä 🙂

 44. Hei, minua kiinnostaisi tietää, millaisia blogeja itse seuraat ja miksi 🙂

 45. Tollanen päivä sun matkassa ois kiva lukea. Tietysti aina on myös kaikenlaiset ruokavinkit, vaisinkin välipala vinkit, tervetulleita!

 46. Heippa!

  Päivä sinun kanssasi postaus tai tätä et tiennyt minusta.
  Niitä on aina kiva lukea 🙂

 47. Hei! Toivoisin, että kirjoittaisit liikuntahistoriastasi ja mahdollisesti siitä, millaisia ajatuksia kisaamisesi on herättänyt lähipiirissäsi.
  Kiitos mukavasta blogista!

 48. Huikee mimmi ja huikeeta duunia! Mut voisit kyl tosiaa laittaa joskus postauksena päivä Sonjan matkassa ja vilminpätkää!

 49. Jonkulainen vlogi olis kiva! esim. jostain treenistä tai tyypillisestä päivästäsi

 50. Mukava olisi kuulla treeneistäsi enempi sekä ennen kaikkea enempi kuvia postauksiin 🙂 Kaikki päivä matkassa-postaukset on myös kiinnostavia!

 51. Ihan perusruokapäiväkirjaa. Ja ruokavalion muutoksista, eli mitä eroja dieetillä ja offilla 🙂

 52. Tuommonen paketti tulis kyllä tosi tarpeeseen… 😉 Ruokaan liittyvät postaukset kiinnostaa aina (:D) , lisäksi joku treenivideo/sun lemppariliikkeet salilla postaus olis kiva 🙂

 53. musta olis mielenkiintoista tietää minkälainen ihminen haluaisit olla, vaikka luonteelta tai ulkonäöllisesti, jos saisit päättää. tämä siksi kun siinä yhdessä postauksessas pohdit miten oma bloggaaja-minä on muuttunut. olen seurannut sun blogia pitkään, koska pidin sun asenteesta, tsemppiä !

 54. Aikalailla tuolla ylempänä jo tullut niitä toivepostauksia mitä itselläkin mielessä ollut. 🙂 Mutta siis treenimusa olisi ihan mielenkiintoinen. Ite etsin aina erilaisia ”uusia” biisejä, koska tykkään kierrättää musaa. ettei siihen ehdi kyllästyä. Toinen olisi lempi venyttely liikkeet. 😀 Perusvenyttelyt on aika tuttuja, joten koitan aina etsiä ja katsella jos tulisi jotain vähän erilaista.

 55. Onpas kiva arvonta! Postaustoiveena olis treeni-ja ruokapäiväkirja ja sun lemppari saliliikkeet 🙂

 56. Osallistun arvontaan. 🙂 En osaa sanoa mitään kehitettävää blogista, se on sinun näköinen juuri tällaisena. Mutta olisi hauska lukea kehityspostaus (en nyt muista vaikka olisit sellaisen jo tehnytkin) missä on kuvia treenailun aloituksesta tähän päivään saakka, ja olisi kuulla miten treenit on muuttunut niistä ajoista vai onko muuttuneet?

 57. treeni tai ruokailu vinkkejä, miten kehityskaudella ja miten dieetillä! 🙂

 58. Kaikki treenivinkit on aina tervetulleita, ja sit kiinnostaa kans tietää esim sun opiskeluhaaveista yms tulevaisuudensuunnitelmista 🙂

 59. Haluaisin tietää että kun olen todellakin vasta alkanut salitreenejä harrastamaan (eka ohjelma tulossa) niin mitä ja miksi ja mihin aikaan lisäravinteita käytetään. Tulisiko minullakin alkaa veteleen purnukoita kaapin perukoille jos haluan sporttisemman minän 🙂

  • Kirjoitin lisäravinteista juuri, katso ylempi postaus. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta