Juniorikultaa!

Hengissä! Niin paljon oli häpeningiä viikonloppuna, että vaikea on edes päättää, mistä aloittaa. Kuvia on semmoinen tsiljoona ja asiaa myöskin.

Loppuviikon viimeistelyt menivät kuitenkin niin kuin pitikin. Tankkaus toimi mukavasti ja en näyttänyt aivan nälkiintyneeltä. Ilman viime hetken ongelmia ei kuitenkaan vältytty, sillä mulla hajosi auto alta perjantaina, kun piti mennä Lahteen rekisteröitymään. Greaaaat. Asiat kuitenkin lutviutui (like I said 😉 ) ja tein lauantaiaamun aamulenkkini TammerAutoon, josta hain menopelin.

Oltiin koko lauantai vaan hotlassa, laiteltiin juttuja valmiiksi ja Sampo kävi vetämässä mulle ekan kerroksen väriä.

DSC_8082Vedin viimesiä ruokiani, lakkailtiin varpaat ja illalla käytiin nopeesti vaan pyörähtään ulkona katsoon vähän Lahtea. Harmaata ja kylmää. 😀

Illalla huitasin viinit naamaan ja uni tulikin kuin pienelle koiralle sen jälkeen. Aamulla kello soi klo 04:00, hetken mietin aamulla, että en varmasti nouse, jääköön kisat kisaamatta, minä nukun! Ois voinu ehkä kaduttaa myöhemmin, hehe.

IMG_5986Yöllä maha oli kadonnut mystisesti johonkin ja kisa-aamuna se olikin aika littana.

DSC_8098DSC_8109Kaikki sujui kivasti, mutta myönnän, että siinä aamutuimaan kehittelin kyllä pienen panikointihetken, kun bikinit oli liimaamatta, väri epätasasesti, hiukset vielä puolivälissä, korut hukassa ja kyyti odotteli alhaalla. Pääsin kuin pääsinkin kuitenkin kisapaikalle ja bäkkärille, missä ei ollutkaan sitten aikaa ihan liikaa kulutettavaksi. Jengi makaili siellä rennosti ja mutusteli sipsejä, mutta itse en päässyt juuri rauhoittumaan kun piti häseerätä kaikenmoista. Hiukan pumppailin, vedin nopeat sapuskat, Koskisen Johanna taputteli mulle öljyä, katsoin poseeraukset läpi ja sittenhän pitikin olla jo jonossa. Ei paljoa kerennyt ajattelemaan!

IMG_5998Jouduin viimetingassa heittämään toisen kädet koruni pois, koska se takertui hiuksiin kiinni. Todella paljon parempi vaihtoehto kuin se, että oisin lavalla ollut takertunut tukkaani ja rimpuilleeni sen kanssa. 🙂

DSC_8158IMG_6071IMG_6072IMG_6074Sittenpä yhtäkkiä oltiinkin jo lavalla! Mua ei jännittänyt, mutta jostain syystä tärisin aivan järkyttävästi. Varsinkin suu nyki aivan vietävästi, kun koitin hymyillä. Olin aiiivan varma, että mun vammanen nytkivä suu näkyy takariviin asti, mutta ei se onneksi ilmeisesti näkynyt. Olo oli lavalla todella mukava ja nautin olostani, tärinäkin loppui jossain kohtaa. Pääsin ensimmäiseen vertailuun ja olin tyytyväinen.

Meidän junnusarjassa oli hiukan kato käynyt, ja meitä oli yhteensä seitsemän likkaa. Kuusi pääsi finaaliin ja siellähän sitten oltiinkin taas lavalla suht sukkelaan vetämässä T-kävelyä. Kävely meni ihan hyvin, joskin olisin voinut olla rauhallisempi.

DSC_8268Tytöt oli kaikki oikein sympaattisia ja takatilassa ollessa ei olisi uskonut, että edes kilpaillaan vastakkain. Finaalin jälkeen kaikki tuntuivat olevan kovin helpottuneita, allekirjoittanut vetäsi jo keksiä naamaan ja tunnelma oli rento. Kaikille finalisteille oli pysti tarjolla ja parhaamme olimme jo tehneet, joten mitäpä sitä enää stressaamaan! Vetäsin lavan takana oikein kunnolla selälleni kun poseerasin peilin edessä, jossa oli öljyä lattialla. 🙂 Onneksi niin kävi lavan takana, eikä edessä, hahhaha.

Sitten alkoikin palkintojenjako ja alkoi kuulua vieresten tyttöjen numeroita. Kun odottamassa vuoroa oli enää muutama tyttö, mielessä hakkasi vain, että älä sano vielä mun numeroa, älä sano.. Ja sieltähän se voitto napsahti!

DSC_8315DSC_8333IMG_6070IMG_6021IMG_6109Meikä ja bodyjunnujen voittaja Mirka!

DSC_8362Mulla on myös aika huikeita kavereita! <3

DSC_8367DSC_8374DSC_8392DSC_8397DSC_8469Tyytyväinen likka ja tyytyväinen valmentaja.

IMG_6110Viime päivät oonkin keskittynyt lähinnä syömään itseäni pöydän alle, mikä on sujunut todella mallikkaasti. Huomenna palaan ruotuun, koska olo on tällä hetkellä kuin maailman pahimmassa krapulassa. Tämmönen määrä herkkuja tulee aika shokkina kropalle ja iltaisin oikeasti mietin, että selviänköhän tästä olosta. Ymmärrän nyt, mitä on tarkoitettu ”hitaalla arkiruokaan paluulla”… 😀 Kilot myöskin tarttuvat dieetin jälkeen yllättävän nopeasti.

Kiitos kaikille onnitteluista, Ninjalle ehostuksesta, Teemulle kuvaamisesta, Siljalle mukanaolosta, ystäville tuesta, Gazokselle vaatteista ja kaikille muille, jotka ovat mukana olleet. Tiedätte kyllä! Kiitos!

sonja

18 vastausta artikkeliin “Juniorikultaa!”

 1. Mahtavaa sonja! Mä oon hiljaa seurannut sun blogia jo pidemmän aikaa ja sanoo et mieletöntä.

  Paljon onnee voitosta ja tsemppiä tuleviin koitoksiin, mahtavaa duunii oot tehny 🙂

 2. toi sun kisalook on niiin näyttävä! oot superkaunis ♡ voisin tuijottaa noita kuvia vaikka kuinka ja pitkään :’D onnittelut vielä tätäkin kautta voitosta!

  • Haha, kiitos kovasti! 🙂 Tykkäsin lookista itekin, vaikka sen kanssa tuli kiire, hehe.

  • Hahaa, hyvä että siellä on ollut luottoa! 🙂 Kiitos!!

 3. Siis aivan mahtavaa Sonja! Upeita naisia lava täynnä, mutta se missä sä viet on tuo sun olemus, oot niin kaunis ja uskomattoman itsevarman näköinen noissa kuvissa:) Keep going!! Ja vielä se, miten arvostan tätä sun rehellisyyttäs täällä blogissa, ettet peittele sitä tuskaa ja pahaa oloa mikä myös on ollut osa tota sun upeaa matkaa tohon pisteeseen:) Ihailen sua<3

  • Aivan ihana kommentti, kiitos! <3 Yritän todella olla ihailun arvoinen jatkossakin! Mun mielestä on tärkeää, että myös esimerkiksi dieettaamisen vaikeuksista puhutaan rehellisesti, ettei kukaan lähde touhuun mukaan ajatellen sen olevan lasten leikkiä. Piristit kyllä mun päivän!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta