Valmis!

Haudi! Viimeiset kuulumiset ennen kisoja, sitten hiljenen. Pakkauskiireet tässä kovasti painaa päälle, joten kuulumisista enemmän kuvia ja vähemmän löpinää. Viimeiset valmistautumispäivät ovat pitäneet sisällään muun muassa seuraavaa:

IMG_5922Viimesiä poseerauksia ja peukutuksia!

IMG_5930Tankkausta, aaaaah!

IMG_5937Ja tää epämääränen mössö on siis puuroa.

IMG_5903Ihanat kisakynnet <3 Kiitos Ninja!

IMG_5928IMG_5923Gazoksella jaarittelua hyvässä seurassa! Tampereen Gazoksella on alennuspäivät lauantaihin asti, joten horioppia sinne!!

IMG_5931Täytyy keksiä vähän kivoja iltapuhteita kavereille, ettei tuu tylsää. Vai kuka ei haluais sheivata mun selkää ja takalistoa? Sitä minäkin.

IMG_5938Aamulenkkeilyä ihanassa säässä.

IMG_5943Tän aamun päätön kana-juoksu päättyi vielä, minnes muualle, kuin Wolffin saliin.

Nyt alkaa oleen kaikki tapultetu, ja suuntaan kohtapuoliin Lahteen rekisteröitymään ja sitten takaisin kotiin hätäpakkaamaan ja huomenna aamulla vaihteeksi Lahteen Cumulukseen, ylläripyllärii! Meen ehkä pyörähtään lauantaina messuille vilkuilemassa fiiliksiä, tai sitten vaan makoilen hotlassa. Saas nähdä! Levitellään lauantai-iltana mulle vähän väriä ja siemaillaan valkkaria ja sunnuntaiaamuna herätään syntisen aikasin puunaamaan. Mitäköhän siitä tulee, kun sillon aamulla meidän hotellihuoneessa häseerää parhaimmillaan viisi henkilöä. Kaaos.. 🙂

Alona sanoi mulle eilen poseerausreeneissä, että ”sä olet valmis”. Ja niin muuten olen. Hävisin tai voitin, meikäläinen on valmiina ottaan sen vastaan! Tekis mieli nostaa kädet ilmaan ja huutaa, että nyt muuten tää oli tässä! Täällä ollaan! Valmiina saakeli! Toista vuotta oon painanut duunia tän eteen ja nyt sitten nähdään, miten muijan käy! Katotaan mimmosissa fiiliksissä palailen kotsaan sunnuntaina.  Mua jännittää meinaan aivan hirveesti!!

Päivittelen ja taivastelen tänne teille sitten jutut, kun oon saanu suklaani mutustettua ja hommat kondikseen. Stay tuned!!

sonja

4 vastausta artikkeliin “Valmis!”

  1. Ihan pieni korjaus ig profiiliisi; ”Bikini fitness junior champion” oli tänä vuonna suomessa Milla Kelahaara ja ne skabat eli sm-kisat kisattiin keväällä 🙂 onnea kuitenkin nfe cupin voitosta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta