Mistä tunnistaa fitnesskilpailijan viimeisellä viikollaan?

1. Treenaa huppari päällä, vetoketju kurkkuun asti kiinni ja tärisee kylmissään silti.

2. Lippalakki on vedetty silmille ja kuulokkeet korville ja kisaajan koko olemus huutaa, että älä vaan tule juttelemaan!

3. Crossari itkee verta tyypin käytössä ja pitää sellaista ääntä, että se luultavasti räjähtää kohta.

4. Tyyppi haahuilee kuntosalilla paikasta toiseen ja näyttää siltä, kuin olisi ensimmäistä kertaa salilla. Ei oikein tiedä mitä tekisi ja kun jotain keksii tehdä, ilmekään ei värähdä. Saati, että tulisi hiki.

5. Vetäisee treenipaidan luonnottoman luonnollisesti pois päältä peilin nähdessään ja poseeraa. Ei näe ketään muita kuin itsensä.

6. Parveilee samannäköisten ihmisten kanssa. Pölisee porukassa ja taivastelee. Käyttää 3/4 treeniajasta juttelemiseen.

7. Käy tunnin treenin aikana kolme kertaa vessassa ja vessasta takaisin salille tultuaan kiskoo pullon vettä naamaan saman tien.

8. Haisee pahalle. Koska dödöä tai saippuaa ei saa käyttää.

9. Valittaa. Kylmää, nälkää ja yleistä uupumusta. Jokaiselle, joka jaksaa kuunnella.

IMG_5858Hei, viimeistelyviikko on lähtenyt käyntiin! Koitan tällä viikolla päivitellä kuulumisia ahkeraan, koska oletan, että jotakuta saattaa kiinnostaa nämä ajat ennen kisoja. Vai oletteko jo aivan kyllästyneet? Saa valittaa!

Tänään todella nauratin itseäni salilla, semmoista tökeröä himmailua se mun touhu oli. Varovarovasti tein jalkoja, vähän prässiä ja vähän smithiä. Olin aivan vakuuttunut, että joku paikka rusahtaa, katkeaa tai muljahtaa ja se oli siinä. Nauroin kaverin kanssa, että eihän tässä edes lämpene. Vetuloin salilla ja pyörin höpöttämässä siellä täällä. No, kevyt treeni tuli tehtyä jonka jälkeen edelleen huppari päällä tapan crossarin, jonka jälkeen vedänkin yleisesti korot jalkaan ja paidan pois, hoplaa! Ja eikun poseeraamaan. Enkä näe toiminnassani mitään kummaa. Enemmän nauratti vielä se, että en ollut ainut, jonka salitoimet olivat tälläisiä.

Mulla olisi tänään vielä kolme litraa odottamassa juomista. Kukapa olisi arvannut, että hankalinta näissä viikon alkupäivissä ja kiskoa se oikea määrä vettä. Googletin tänään hädissäni jo vesimyrkytystä, kun tuntuu, etten ole ikinä juonut näin paljon. Tänään oli kuihtuneen tytön viimeinen kuntocheck ja edetään kuten aikaisemmin oltiin sovittukin. Odotan niin paljon torstaita, kun saa tankata!! Kuulostanko sairaalta, jos sanon, että himoitsen banaaneja? No, kuulostan. Sanoin silti.

IMG_5776Oon ravannut tänään veden litkimisen vuoksi vessassa viikon edestä ja kokenut totaalisen kylmettymisen. Mietin välillä, onko mun sormet kuoliossa vai mikä niitä riivaa. Aivan jääkylmät. Säähän nähden olen pukenut jo liikaakin päälle, mutta jäädyttää silti. Hrr.

IMG_5864Aattelin vetästä vielä viikon kuurin mun hampaille, jotka toden totta tarvitsisivat valkaisua. Oon kovin skeptinen näiden kaikenmaailman liuskojen suhteen, mutta hei, kokeillaan nyt.

Tänään pitäisi vielä siivota, tehdä ruokaa ja touhottaa yleistä kisatouhotusta. Eli ei tehdä mitään ja silti juosta ympäri kämppää päättömänä.

IMG_4838IMG_5865

sonja

2 vastausta artikkeliin “Mistä tunnistaa fitnesskilpailijan viimeisellä viikollaan?”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta