Fitnesskuplassa viilettämistä

Moi! Ja oikein hyvää tankkauspäivää mulle! Viime päivinä on ollut kaikenmoista fitnesshörpäkettä ja oonkin uppoutunut yhä syvemmälle tähän mun omaan pieneen vaaleanpunaiseen fitnesskuplaani, josta en aio tulla ulos ennen Expoja. Täällä kuplassa on muuten aikas hyvä olla, suosittelen! Ei paljon elämän murheet tai ongelmat paina, kun pistelee menemään vaan katse tiukasti kohti kisoja. Elämä on tullut kovin helpoksi, kun tunteet tuntuvat jäävän kovasti sivuun tässä kaiken hösötyksen keskellä. Padot saa rauhassa murtua takanapäin, kun viilettää omassa kuplassaan kohti tavoitteita. Missä oon sitten viime päivät touhottanut?

IMG_5613Kiitos Gazokselle tuosta höntsyasusta, jonka hain pari päivää sitten kisoja varten. Otin tarpeeksi väljän asun, ettei sitten koko kisaväri jää noihin vaatteisiin. Aivan ihana päällä, me like. Yllättävän hienoa käyttää nykyään collareita, kun farkut sun muut ovat aivan liian isoja. Kaikki tuntuu roikkuvan päällä ja se on todella ärsyttävän tuntuista. Tekisikin mieli hengailla kaiket päivät vaan höntsyissä. Varmaan kohta oikeasti jo rupean niin tekemäänkin. Tyylikkyyden multihuipentuma!

IMG_5622Poseerauksia käytiin vääntämässä hetki sitten myöskin, ja meillä on kyllä aina niin hauskaa! Ei meinaa poseerauksestakaan välillä tulla mitään kun nauraa kippurassa salin nurkassa. Saatiin kuitenkin jotain aikaseksikin, ja vaihdettiin mun etuasentoni. Saatiin kokoon paljon entistä parempi asento, joka sopii mulle paljon paremmin. Jälkeenpäin oikein kauhistuttaa, että meinasinko oikeasti mennä kekkaloimaan lavalle sellaisella vääntelehtivä-heinäsirkka-etuposeerauksella. Nyt toivottavasti kuitenkin sekin asia on paremmalla mallilla, ja muutenkin T-kävely sujuu oikein mukavasti. Ainakin kotisalilla. Kahden silmäparin katsoessa. Eh.

IMG_5639IMG_5640Eilen hengailin koko päivän Tampere-talossa tuijottelemassa NFE karsintoja. Pitkä päivä, mutta tulipahan katsottua koko rahalla. Paljon tuttuja oli paikalla, joten mikäs siinä! Kovia likkoja ja ukkoja löytyi joka sarjasta. Taso nyt ei mielestäni ollut hyvä eikä huono, aika samanlainen kuin aina. Oikeat tyypit ansaitsivat voittonsa ja SM-kisapaikan. Ei tullut enää mitään ”apua enhän mää voi tonne mennä noihan on paljon mua parempia”-fiiliksiä niin kuin joskus on mieleen pompahtanut. Päinvastoin, oli hyvä nähdä vähän erilaisia asentomalleja ja kävelyjä, ja tietää taas itse vähän paremmin, miltä haluaa näyttää ja miltä ei. Ja kyllä, mua harmittaa, etten mennyt itsekin pyörähtään tuonne SM-karsintoihin. Ei auta kuitenkaan itku markkinoilla, junnuihin mennään tällä kertaa ja sillä hyvä.

IMG_5641Satojen pakaroiden tuijottelun innoittamana vetäsinkin vielä rauhallisen 45 minuutin kävelylenkin, joka onkin meinaan ainoa liikunta tänä viikonloppuna. Kroppa alkaa oleen nyt sen verran väsynyt, että ihan vain lepuuttelen tämän viikonlopun. Josko sitten ensi viikko taas mentäisiin vähän vähemmillä jumeilla.

Tänään kävin aamusta Ninjan luona ja tehtiin juttuja valmiiksi kisalookkia ajatellen. Oon todella iloinen, että sain Ninjan itselleni mukaan kisapäiväksi, koska hän on todella ammattilainen työssään.

IMG_5650Säälin kyllä vähän Ninjaa,joka joutuu heräämään mun kisapäivänä joskus neljältä yöllä.. 😀 Sekä monia muita, jotka aamusähläyksenä paikalla joutuu olemaan. Kiitos ja anteeksi!

IMG_5658Ja sitten sitä pullaa! Soitin äitille, että tuun meinaan sinne, että laitas pullat valmiiks! Tällä hetkellä on todella turvonnut ja ällöttävä olo. Oon aina inhonnut sellaista hifistelykulttuuria, että ei syödä mitään hiilaria vaan eletään ympäri vuoden jollain salaatilla, koska ”tästä tulee hyvä olo”. Mutta myönnettävä nyt kyllä on, että kroppa toimii erittäin hyvin nyt kun ei ole hiilaria juuri syönyt. Vatsa on littana aamulla kun herää ja illalla kun menee nukkumaan ja pöhöttönyttä oloa ei ole ollut moniin kuukausiin. Eikä se kaikki hiilarimössö totta puhuen enää edes maistu yhtä hyvältä, kun on ollut ilman. Nyt tulee muuten sellasta tekstiä multa, että en ois uskonu Korpelan tytöltä tulevan ikinä. Mutta ihan oikeasti, tällä hetkellä kun vetelen tässä samalla toffeejäätelöä, ei tunnu kovin hyvältä. Ihan hyväähän tää on, mutta ei näiden vatsanväänteiden arvoista. Ehkä tässä pieni note to self kisojen jälkeiselle ajalle..

Huomenna jatkuu taas reenit normaalisti, joskin ruokavalio varmaan kiristyy taas jonkin verran, kun on alle kolme viikkoa kisapäivään. Saa mun puolesta kiristyäkin, tällä hetkellä on sellanen olo, kuin ei olisi ikinä dieetillä ollutkaan..

Mutta hei, hyvää viikonlopun loppua!(??)

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta