Glitterhuurua ja fitnesshömppää

Varoitus! Tämä postaus ei sisällä minkäänlaista asiasisältöä tai vakavasti otettavan urheilijan aatteita. Tekstistä ei saa kukaan uusia oivalluksia elämästä saati treenivinkkejä. Postaus sisältää aivan pelkkää hömppää!

Edelliseen kirjoitukseen viitaten yläselässä oleva ilmeinen revähdys muistuttelee itsestään edelleen, siitä ollaan käyty fyssarilla sekä lääkärillä ja plääplää. On mikä on, ei jaksa tänään. Tänään oon sen sijaan uppoutunut aivan pelkkään fitnesshössötykseen! Glitteriä, timantteja ja loistetta! Ai että sentään! Päivällä menin ensimmäisenä hakemaan Biancaneveltä valmiit bikinini. Jännitti kauheasti, mutta aivan upeethan ne oli! Juuri ja juuri meni myöskin päälle, joten toivon, että ihan hirrrmuisesti enää kutistu, muuten pitäisi taas fiksailla bikinejä pienemmäksi. Aika näyttää sen! En kuulu siihen ihmiskuntaan, jotka jaksavat pantata asioita itsellään ja hihitellä salaisille jutuille, joten ihan surutta paljastan kyllä bikinien värin. Koska eihän tämmösiä elämää suurempia juttuja, kuten biksujen väriä, nyt voi itsellä vain pitää!!

IMG_5401IMG_5400Hihii jeee!! Oon bikineihin todella tyytyväinen, ne näyttävät aivan multa. Ja koska jotain pitää aina olla vähän lisää, niin lisäilimpä vähän vielä toppauksia yläosaan. Erottaa sitten lavalla, että ollaanko sitä tyttö vai poika! Hahhaha! Jälkeenpäin oikein hiukan hävettää, kuinka fiiliksissä olin kun sain nuo matkaani. Juoksin suoraa päätä näyttämään niitä parille kaverille ja hihkuttiin hetki yhdessä naiseuden ihanuutta.

Bikineistä hullaantuneena päätin myöskin hankkia kisakoruni samalla kertaa ja karautinkin komeasti kaikki tietämäni koruliikkeet läpi, jos vaikka löytyisi suht huokealla koruja. No, huokeasta en voi sanoa, mutta tyytyväinen olin kuitenkin niihin, mitkä ostin.

IMG_5409

IMG_5404Korukaupoissa riisuin takin, levitin laukut ja pussit ympärilleni ja valtasin koko koruseinämän. Näytin ehkä liian kotiutuneelta liikkeisiin, kun myyjät tulivat varovasti kyselemään aina, että tarvitkohan ehkä apua vai mitä oikein touhuat. Korujen valitsemisessa ei mennytkään sitten kuin puoli vuotta ja pakotin myös myyjät ihmettelemään kanssani, että ”olisiko tämä vai tämä, entä tämä vai tämä?”. Myyjärukat pudistelivat päätään ja pienellä äänellä sanoivat, että aika saman näköisiähän nuo molemmat on, että.. No, ei ole!

IMG_5408Onnistuin lopulta valitsemaan kuitenkin kaikki. Ihan melkein itse. Koruja tuskin tulen juuri käyttämään muualla, mutta ne sopivat kisalookkiini kuin nenä päähän. Kassalla tokaisin vielä höyrypäissäni myyjälle, että ”älä vaan myy mulle enää mitään, koska ostan tässä mielentilassa varmaan kaiken”. Myyjä sekunnissa osoittikin puhelinlankaponnareita. Puhelinlankaponnareita, wtf?! Ja juujuu, minähän ostin.

IMG_5405Nyt on sitten turkoosia puhelinlankaa päässä kuin viisivuotiaalla. Kyllä kannatti, hyvä Sonja!

Kyllä oli kiva päivä. Kävin vielä Gazoksella ihanan Terhin luona kyttäämässä bikiniöljyjä ja -liimoja. Niiden hankinta kuitenkin vielä venyi. Muuten alkaakin olemaan paketti kasassa. Tai siis kaikki härpäkkeet valmiina, kroppa on asia erikseen… Mua jännittää kauheasti, miten tutuilla menee karsinnat, jotka on jo ihan pian! Itse saan varmaan vielä kolmannen tankkauksenkin, joten vedän jäätelöä samaan aikaan kun toiset tepastelee jo karsinnoissa. Meinaan mennä katsomaan Tampereen karsinnat. Jyväskylänkin olisi hieno nähdä, mutta ei jaksa nähdä sitä vaivaa. Onko joku muu menossa tsekkailemaan jo karsintoja?

Omat kisat ei jännitä edelleenkään lainkaan, kummallista kyllä. 5 kunnon treeniviikkoa jäljellä ja sitten viimeistelyviikko. Odotan vaan, että aika kuluisi nopsaan, jotta pääsisi itse asiaan! Jollain lailla turhauttavaakin, kun monien muiden kisarumba alkaa jo alle kahden viikon päästä, ja itse vain odottelen edes kunnollisen kisakunnon kuoriutumista esiin. Hyvä tästä kuitenkin tulee ja hyvä, että aikaa on. Ei pidä kiirehtiä vaan nauttia odotuksesta ja kokemuksista, joita matkan varrella varsinkin loppusuoralla saa.

Tsemppiä hirmuisesti kaikille karsintoihin menijöille!! Jokainen, joka on tämän koko dieettirumban läpi käynyt, on jo alkujaankin voittaja. Jokainen ahterinsa lavalle hilaava on saavuttanut jo paljon, ja siitä pitää olla ylpeä.

sonja

2 vastausta artikkeliin “Glitterhuurua ja fitnesshömppää”

  1. Ah, tuijotin noita korukuvia hurmiossa varmaan minuutin. 8D Harakka, minäkö? Mistä noi on, Glitteristä? 🙂

    • Hahha, harakoitumista on kyllä ilmassa itse kullakin! Sieltä juuri, hyvä valikoima oli 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta