17. dieettiviikko

17. dieettiviikko alkaa huomenna ja olo on sen mukainen. Mulla kiristettiin viikko sitten tahtia dieetin kanssa ja huh heijaa, alkaa kyllä huomaan. En haluaisi olla mikään valittaja ja inistä koko ajan, koska eihän mua tähään kukaan pakottanut oo, päinvastoin. En silti ala valehteleen, että sujuisi koko ajan kuin ruusuilla tanssiminen, koska ei suju.

Kunto kyllä kohentuu hyvää tahtia ja uskon, että saan vielä hyvän paketin tästä muodostettua. Henkinen puoli alkaa vaan pikkuhiljaa hapertuun ja oonpa tässä viikon sisällä muutaman kerran oikein vetänyt kunnon porutkin, kun kiukuttaa ja nälättää niin vietävästi. En tietenkään koko ajan ole mikään monsterinainen, mutta huomaan kyllä selkesti, että tässä kohtaa dieetti karrikoi asioita. Tunteet heittelevät ääripäistä toiseen ja niin sanottua kultaista keskitietä ei tunnu löytyvän. Kaikki on joko tai. Ei välimuotoja. Hyvänä päivänä elämä tuntuu mukavalta ja dieetti ja treeni maistuu, huonona päivänä asiat on oikeasti kunnolla huonosti. Asiat mustavalkoistuu, eikä todellisia syitä huonolle ololle aina näe.

IMG_5166Oon aina ollut ”pikkusen” sählääjäluonne. Unohtelen asioita, oon kömpelö ja koheli. Mutta enpä oisi ikinä uskonut, että tän mun kohellusasteen saa vielä potenssiin kymmenen! Aletaan eleleen jo siinä rajoilla, jaksanko enää itsekään itseäni, haha. Lähimuisti tuntuu usein pätkivän. Salilla en välttämättä aina muista, oonko jo tehnyt jonkun liikkeen vai en ja tänään kaupassa käydessäni en muistanut korttini salasanaa. Sanoin jo tänään poikaystävälle, että jos en jossain kohtaa enää muista kuka sä oot, niin valehtele mulle jotain hauskaa. 🙂

IMG_5075Please give me!!

Mulla on edelleen kuusi salitreeniä viikossa ja sen päälle viisi intervallia. Käytännössä mulla siis on todella harvoin oikeasti lepopäiviä. Olen kyllä kuullut, että jotkut vetävät oikeasti jotain 10 aerobista viikossa, että siihen nähden ei mulla mitään hätää ole. Tosin tuo rupeekin menemään jo enemmänkin hulluuden puolelle. En kuitenkaan ollut tippaakaan kiitollinen, kun mulle heitettiin yksi aerobinen lisää viikko sitten. Vaikka intervallit on onneksi lyhyitä ja tehokkaita, on niitä raastava hinkata päivästä toiseen. Pakko kuitenkin, jos mielin saada tän lopunkin rasvan palamaan.

IMG_5069Totally!!

Myöskin päivän hiilareista leikattiin taas pois. Hiilarit tällä hetkellä koostuu puurosta ja banaaneista. Maitorahkoissa on tietysti vähän myöskin. Enempää tuskin leikataankaan, koska sitten mentäisiin melkein jo ketoosin puolelle, mitä taas mun kohdalla ei haluta.

Koska oon ollut nyt viikon hyvin puhki, ens viikolla aion hemmotella itseeni mahdollisimman paljon. Mulla on hieroja, missä vedetään koko kroppa läpi ja sen lisäksi haluan myöskin päähierontaa (suosittelen dieettiläisille, ihan mahtavaa!!). Meen kasvohoitoon ja sitten mulla on tankkaus, wuhuu!! Tankkauksessa on tällä kertaa kaikkea ihan mahtavaa, jäätelöä ja pullaa ja muuta, mutta oikeasti eniten odotan ihan rehellistä juustoleipää 🙂 Leipää, missä on juustoa ja vaikka kinkkua ja kurkkua. Ai että!! Hassua, miten sitä oikeasti kaipaa ihan vaan perusruokaa. Vaikka makaroonilaatikkoa tai lihapullia ja perunamuusia. Ei niinkään herkkuja. (Tai no kyllä niitäkin, mutta..) Mulla on kyllä tankkauksessa niin paljon kamaa nyt, että varmaan halkean. Mutta eipä paljon haittaa!

IMG_5127Aaaaaah!!

Täällä siis koitetaan keräillä ittensä ja jaksaa taas ens viikko vähän paremmin. Paikat on niin tukossa, että hieronta ja hiilarit varmasti kyllä tekevät aika hyvää. Henkisesti ja fyysisesti! Omnom!

IMG_5140

sonja

2 vastausta artikkeliin “17. dieettiviikko”

  1. Pikaset tsempitykset täältä Ylöjärveltä, hienosti on projekti edistynyt vuoden aikana ja ihailen tota kuria syömisessä, joka on jatkunut jo piiiitkään. Tsempit loppukiriin!

    • Kiitos paljon! Kyllä tää tästä vielä iloks muuttuu 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta