Selkärangan katkeilemista ja liian isoja housuja

Taas yksi arkiviikko pulkassa, ja voin suoraan sanoa, että on ollut parempiakin viikkoja. Oon ollut ihan älyttömän väsynyt ja sen myötä myöskin kärttyinen. Treenit on menneet vähän sinne päin, lähinnä tehty, koska on pakko. Ei mitään kovaa paloa treenata, varmaan siksi, että ei yksinkertaisesti jaksa. Painot vaan pienenee ja vaikka haluaisin vetää ihan satanen lasissa koko treenin, uuvun nopeasti ja lopputreeni on sellaista hissuttelua. Ärsyttävää. Mutta hei! 8 weeks out! Ei enää kauaakaan. Silti just tarpeeks kauan, ettei tarvi vielä panikoida.

IMG_4967Mulle menee taas mun treenipöksyt jalkaat, jotka ei oo mahtuneet vuoteen ja olin myöskin ennen dieettiä ihan varma, että ”ei tuu meneen. ei enää ikinä”. Ja kas vaan, jalassa on taas! Joku vois kokea hienona asiana, että menee vanhat housut taas jalkaan, että jes nyt ollan laihduttu. Itse koin taas pienen kriisin, että ”no nyt on takapuoli lähtenyt, yhyy”. Pienennyt kyllä hyvää tahtia edelleen, joskin en tietenkään samalla nopeudella kuin ihan aluksi. Maanantaina pidetään valmentajan kanssa taas kuntocheck ja suottapi olla, että jotain ruokia lähtee taas. Rupee kuitenkin oleen lopun ajat kohta käsillä. Huh!

IMG_4968Tässä touhussa ihan saakelin rasittavaa on se, että pitää ostaa koko ajan erikokoisia vaatteita. Kaikki housut tuntuu lököttävän päällä nykyään ja ostin vähän aika sitten uudet Freddyt, joidenka aattelin olevan hyvät loppudieetin ajan. Mutta isot ovat meinaan nekin nyt!! Että silleens. Ymmärrän oikein hyvin, minkä takia bodarit pitävät aina niitä kulahtaneita Gaspin verkkareita. Eipähän tarvi ostaa joka kuukausi eri kokoisia housuja. Hmph. Kohta ostan varmaan itsekin kun oikein hikeennyn tähän homman.

Toinen ehkä hiukan isompi ongelma on se, että vaikka oon julistanut kaikelle kansalle, että mullahan on meinaan pettämätön selkäranka, niin huomaan sen selkärangan alkavan oikkuileen.. Huomaan usein miettiväni, että ”ei kai nyt yksi pala kakkua haittaisi”, ”jos vaan ihan maistaisin”. Joku viikonloppu, kun olin mökillä kinusin jopa poikaystävältäni sinappia maistiaiseksi, kun hän veteli makkaraa. Siis, sinappia?! Mä inhoon sinappia. Mutta sillä hetkellä en kuitenkaan ois halunnut mitään muuta, kuin sinappia. Oonkin alkanut yrittään välttää paikkoja, missä on paljon herkkuja tarjolla. En enää oikein luota itteeni, joten paras vaan pysyä kaukana. En todellakaan oo sellanen ihminen, että voisin pitää huoletta keittiön kaapissa suklaata ja ignoorata sen kuukaudesta toiseen. Ei meinaan onnistu! Poissa silmistä, poissa mielestä.

IMG_4421No mitäs nyt sitten muuta? No, paino junnaa paikallaan, mutta en aio huolestua, koska peilikuva kuitenkin muuttuu kaiken aikaa. Painolla ei oikeasti ole yhtikäs mitään väliä painonpudotuksessa tai treenaamisessa ylipäänsä. Offikaudella en käy puntarilla ikinä. Koska ei kiinnosta! Nyt käyn ainoastaan sen takia, että voidaan valmentajan kanssa seurata muutosta ja olla valppaana, jos yhtäkkiä mitään ei tapahdukaan/tapahtuu jotain radikaalia. Minkään muun takia en painoani seuraa ja mulle ois aivan sama vaikka painaisin mitä, kunhan peilikuva miellyttää. Haluan korostaa tätä siksi, että monet tuijottavat aivan liikaa puntarin lukemia ja tekevät sen perusteella johtopäätöksiä.

IMG_4940Koska mulla on ikävä perunamuusia, oon alkanut oudoksi viherpiipertäjäksi ja ruvennut tekemään ruokiini ällön näköistä kukkakaaliparsakaalimuussia. Älyttömästi suolaa vaan niin maistuu jopa ihan syötävältä! Se on kyllä hauskaa, miten porukka jaksaa repiä päivästä toiseen huumoria näistä mun sapuskoista. Joo, pahalta näyttää ja pahaa on! I knooooow. Toi ananas on kyllä ihan ehdoton ykkönen tällä hetkellä ruoissa. Jos se lähtee pois niin kyllä itkettää! Tai banaanit, nyyh.

Vaikka jälleen hiukan valittamisen puolelle mentiin, ihan hyvin tosiasiassa pyyhkii. Ainakin henkisellä tasolla. Kovin on tasainen olo kaiken kaikkiaan ja muutaman kuukauden takainen kisapanikointi lähinnä huvittaa. Ei tässä vaan voi kuin tehdä parhaansa, ja sen täytyy riittää. Stressaaminen ärsyttää ja lihottaa, joten jätän sen joillekkin muille!

Mä aion pitää muuten ihan huipun viikonlopun! Huomenna lähden ajelemaan kukonlaulun aikaan Helsinkiin veneilemään ja sunnuntaina koen taantuman ala-asteelle ja mennään Lintsille! Sunnuntaina pitäis yksi treeni ehtiä tekemään jossain välissä, mutta muuten ihan vaan tuuletan aivoja. Ihanaa viikonloppua!

IMG_4599

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta