Arvonta treenipaketista

Mulla on mainio yhteistyökumppani Gazoz, jossa myydään laadukkaita urheiluvaatteita sekä lisäravinteita kohtuuhintaan. Tampereen liike sijaitsee Näsilinnankatu 29:ssä, jossa tuleekin vierailtua usein. Gazoksen nettisivuille pääsee blogin oikean reunan linkistä.

Gazoz on halunnut tarjota teille lukijoille mahdollisuuden voittaa treenipaketin, joka kelpaisi itsellenikin kyllä!! Pakettiin sisältyy 100% Whey Proteiinia, sheikkeri, vetoremmit ja rannetuet (Kokonaisarvo paketilla noin 70e).

IMG_4869

1. Rannetuet

GAZOZ -rannesiteet ovat joustavaa ja vahvaa materiaalia. Side tukee rannetta ja soveltuu vaativaankin harjoitteluun. Velcro -tarranauhalla säädät siteen haluamaasi kireyteen.
Pakkaus sisältää kaksi rannesidettä.

2. Proteiini

100% Whey Protein Professional on laadultaan erinomaista ultrasuodatettua heraproteiini konsentraattia ja heraproteiini isolaattia. Heraproteiini pidetään kuningas protenina, koska se on korkein biologinen arvo (BV).  Heraproteiini on suuri aminohappoprofiili ja korkeampia BCAA (isoleusiini, leusiini, väliini) pitoisuus kuin minkään muun proteiinin lähteestä.

3. Vetoremmit

Vetoremmit ovat pehmeät ja miellyttävät. Neopreenipehmusteen ansiosta ne eivät hierrä ihoa. Vetoremmien avulla voi nostaa isompiakin painoja otteen lipsumatta tangosta. Remmin saa sidottua kaksi kertaa tangon ympärille, joten ne antavat hyvän pidon.

4. Sheikkeri

Tehokas 700ml shaker, joka toimii myös mainiosti vesipullona.

Miten osallistut arvontaan?

Jätä kommenttiboksiin koko nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja olet mukana arvonnassa!! Aikaa osallistua arvontaan on kaksi viikkoa. Good luck!

sonja

116 vastausta artikkeliin “Arvonta treenipaketista”

  1. Miksi pitää jättää koko nimi? Kaikki eivät ehkä halua nimeään näkyville…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta