Koemeikkiä ja bodypaintingiä

Tosi kiva viikonloppu takana! Lauantaina marssin neljän aikaan mun meikkaajalle Ninjalle, tarkoituksena oli kokeilla koemeikki ja -kampaus kisoihin. Mulla oli pää aivan tyhjä ja sopersinkin vaan jotain onnetonta, että minkälaista haluaisin, mutta onneksi Ninja on semmonen taikuri, että tiesi, mikä näyttää hyvältä. Lopputulos oli varsin mieluisa, joskin täytyy hommata pidemmät pidennykset, koska haluan piiitkät giggurat!!

IMG_4655IMG_4679Tykkäsin lookista, koska vaikka kisameikin täytyy olla tumma, haluan pitää sen kuitenkin freesin näköisenä. Helposti liialla meikillä ja liian tummalla värillä kasvoissa saa suttuisen vaikutelman, joka ei ainakaan läheltä näytä hyvältä.

Kun oli meikit kondiksessa, siirryttiinkin Ninjan kanssa seuraavaan operaatioon, eli selän maalailuun! Oltiin suunniteltu, että otetaan bodypainting-kuvia samalla, ja vaikka ilta veny myöhäiseksi, olin kyllä tosi tyytyväinen kuviin. Kameran takana toimi rakas poikaystäväni, eli Leppäsen Teemu. Sitten itse kuvapläjäykseen!

jlToi selän maalaus oli mun mielestä ihan saakelin hieno, ja naureskeltiinkin, että tulee ihan mieleen joku japanilainen veistos!

k idMitä ootte mieltä? Itse tykkään, ja varmasti jatkossa tullaan tekemään samanlaisia kuvauksia lisääkin! Sekä Ninja että Teemu ovat kummatkin aivan ammattilaisia työssään, joten mulla on todella hyvät oltavat! Teemu Leppänen Photography-sivulle löytyy linkki mun blogin oikelta reunalta ja Ninjan maskeeraussivusto löytyy Facebookista: Ninja Von Rutenhjelm/Artisti.

mNinja työskentelee Tampereella Hyvinvointistudio Divinossa, jossa tekee maskeerauksia, meikkejä, sokerointeja, ripsiä, kynsiä, kulmakarvoja, tatuointeja ja mitä vaan maan ja taivaan väliltä! Todella osaava mimmi, joka matkustaakin mun mukana Lahteen kisoihin hoitamaan mun naamavärkin kuntoon. Työlleen omistautuva siis myös 😉

Otettiin myös loppuun vähän sporttisempia kuvia, jotka lähtevät piakkoin Bodylehden kilpailijaesittelyyn. Saatan laittaa niitä myös tänne blogiin, tai sitten en, katsotaan nyt! Oonpa ärsyttävä!

Tänään näin Sampoa, heitettiin polttavat olkapäätreenit ja sitten. Vihdoin, VIHDOIN! Ensi viikolla! Tankkaus! Saan tarkkoja ohjeita vielä ensi viikolla, mutta luultavasti mun tankkauspäivään kuuluu ainakin puuroa, vaaleaa leipää ja PULLAA! Nyt päästään asiaan. Valmentajan suusta on aina ilo kuulla, että oon hoikistunut, koska ei sitä itse huomaa kun joka päivä itseään tuijottelee. Saas nähdä, minkälaista tekstiä tulee tämän the päivän jälkeen, onko muija niin turvonnut, että puputetaan pelkkää parsakaalia loppudieetti, vai auttaako kenties aineenvaihduntaan? Tosin aineenvaihdunta mulla muutenkin on aikas lailla kohdillaan, lauantainakin Ninjan maalaillessa mun selkää oli niin hiki koko ajan, että piti pitää ikkunaa koko ajan auki vieressä, ettei maalit leviä. Tuntuu, että nykyään hikoilen pelkästä hengittämisestä. Hyvin siis menee, mutta menkööt!

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta