Kurkkua, porkkanaa, parsakaalia

Moi. Heippa? Miten menee? Aina yhtä vaikea alottaa näitä postauksia. Miten ihmiset yleensä alottaa kirjottaan, en tiedä. 10 viikkoa takana ja 13 edessä. Ootteko jo kyllästyneet kuunteleen iän ikuisia dieettiavautumisia? Toivottavasti ette.

IMG_4545IMG_4546Niin sanotusti shit just got real, kun kaikki hiilarit lähti aterioilta. Siis riisit. Nyt alkoi siis kuuluisien parsakaalien, lanttujen ja kukkakaalien puputtaminen. Nyt siis mun päivän hiilarit koostuu lähinnä puurosta ja kahdesta banaanista. Eipä tuo haittaa, päinvastoin, hyvä että alkaa tapahtuun. Oon tällä hetkellä semmosessa dieettivaiheessa, että voisin oikeasti napsia vaikka pieniä kiviä koko päivän. Vaikka huonompiakin päiviä tulee, niin voin melkein sataprosenttisella varmuudella sanoa, että mulle on kasvanut tänä aikana nyt sellainen selkäranka, että se ei tuu pettään. Vähän niinkuin tupakoitsijoilla, jos kestää viikon polttamatta, pystyy lopettamaan kokonaan. (Vertasinko just omaa herkkujen syöntiäni tupakanpolttoon? Syvissä vesissä ollaan)

IMG_4547Monilla tuntuu olevan nyt tankkauksia, joillain jopa viikoittain. Omaani oottelen edelleen, mutta kyllä se vielä tulee! Kyllä tää aika tässä menis ilman tankkauspäivääkin, mutta jos semmonen mulle suodaan, niin en laita vastaan. Huomenna treffailen taas valmentajaa, niin silloin varmaan selviää! Muutenkin ens viikolla on tulossa kaikkea kivaa, kokeillaan kisameikkiä ja -kampausta, vedän kevyen suihkurusketuksen perjantaina ja otetaan bodypainting-kuvia lauantaina, jee!

IMG_4550IMG_4549Aivan ihanaa, että on ollut taas hyvää säätä! En oo jaksanut kovastikaan rannalla löhöillä, mutta ihanaa käydä aamukahvilla auringonpaisteisella Laukontorilla ja iltasin terasseilla. Koettelin viikonloppuna jopa dieettini rajoja ja kävin ulkona syömässä sekä Tampereen yöelämässä, haa! Kyllä se raja tulee vastaan selvinpäin juhliessa siinä kohtaa kun suurin osa konttaa baarin lattialla etsimässä tippuneiden puhelimiensa takakansia, ja siinä kohtaa onkin hyvä hipsiä kotiin, mutta kivaa oli silti 🙂

Ulkona syöminenkään ei oo ihan nounou, vaikka kisadieetillä olisikin. Tietysti se vaatii vähän miettimistä ja tarjoilijan hermoja, mutta onnistuu kyllä. Viimeisillä viikoilla tosin en kävisi syömässä ulkona, mutta tässä kohtaa voin vielä senkin tehdä.

IMG_4567Vaikka aerobinen kunto on jonkin verran kohentunut tässä lenkkejä tehdessä, kyllä mä edelleen joka kerta koen pienen kuoleman intervallin lopussa. Olo on niin surkea ja kaikkensa antanut niiden jälkeen, ettei oo ennen nähty. Vaikka niitä on vaan, tai ”vaan” se 4x viikossa, tuntuu, että teen aerobisia joka päivä. Ehkä se johtuu siitä, että lykkään viikon aerobisia aina, ja loppuviikosta teen sitten joka päivä. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää ja sillä lailla.

IMG_4569Poseerauksiakin vois harjotella varmaan joka päivä. Oon nyt ottanut tavaksi lukkiutua tonne saliin kuitenkin 1-2 kertaa viikossa, koska haluan ne nyt oikeasti kuntoon. Typerintä mun mielestä on se, että on huippukunto, ja sitten ei ole harjoitellut poseerauksia ja kävelyä. Se maksaa vaan vaivan, ja vaikuttaa paljon lopputulokseen. Että jos mulla mikään muu ei oo kunnossa, niin ainakin osaan kävellä! Ellen sitten hyperventiloi lavan takana ja oo niin jännittynyt, että marssin kuin tärisevä norsu lavalle.

Hei, palailen taas ens viikolla ja mulla on toivottavasti kaikkea kivaa kerrottavaa! Jos ootte oikeasti aivan läpeensä täynnä mun dieettivalitusta niin saa sanoa. Minä lähden nyt syömään, moimoi!

sonja

4 vastausta artikkeliin “Kurkkua, porkkanaa, parsakaalia”

  1. Mä odottelen aina innolla sun postauksia ja dieettihöpinöitä – tykkään lukea sun kirjoituksia! 🙂

  2. Valkkailen sun kirjoitukset aina ekana lukemistoon, kun nään et semmonen on tullu 🙂 oli sit kuinka houkuttelevia otsikoita tahansa tos ff-etusivulla, ni klikkaan sun jutut ensimmäisten joukossa auki 😀 nimim. piti oikee tarkistaa et mikä tän tekstin otsikko ees oli. en varmaa ees lukenu sitä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta