Pullan tuoksuisia treenejä

Aattelin tänään, että repäsen ja vedän nyt oikein kuntokuvat blogiin, että tässä on nyt tää tulos tällä hetkellä! Ja se ois semmonen hetki, että kaikki kattois, että wau, huh! Mutta kun ei kattois. Niin en sitten ottanut. Omaan ehkä sen verran perfektionistin piirteitä, että en halua näyttää kenellekkään mitään puolivalmista kuntoani. Sitten vasta, kun on oikeasti jotain näytettävää. Siihen menee vielä siis hetki. Heh..

Jotain kylläkin tapahtuu, kun tänään vaakapaino oli humpsahtanut taas kilon alaspäin, ja mun rakkaat freddyhousut alkaa oleen jo liian isot. Kivakiva, takapuoli siis pienenee, vaikka sitä on yritetty varjella, hpmh. Ei liikaa aerobista tai pitkiä lenkkejä, ettei jalat ja takamus lähde käveleen. Mutta näin siinä vaan käy, pepusta lähtee ja silti käsiin jää. Kädet, varsinkin ojentajat, on nähtävästi paikka, minne mun rasva kerääntyy kovasti. Ja se on sitten sitkeessä siellä! Sekä valmentaja että hieroja on puristellu mun käsiä ja todennut, että ”sulla kerääntyy kyllä tänne vähän ylimääräistä”. Ai kiva, enpä tiennykkään!

IMG_4409Sen lisäks, että oon tänään röhnöttänyt salin lattialla, oon kattellut syksyn karsintoihin ilmoittautuneiden listaa. Ja huh, on paljon likkoja tulossa! Kiitän luojaani, että junnujen listoja ei oo ainakaan vielä missään näkyvissä, toivottavasti ei ikinä tulekaan. Tai jos tulee, niin toivottavasti kukaan ei ikinä kerro mulle. En halua nähdä! Koska tässä kohtaa dieettiähän paras, mitä vois alkaa tekemään, olisi kanssakilpailijoiden seurailu, itsensä vertailu ja lopulta ahdistuminen. Vielä ehtis kivasti masentumaan, hankkimaan burn outin ja päätymään siihen, että en kyllä kisaakkaan. Tässä kohtaa, kun alkaa jo vähän jännitys nousemaan, on kiva alkaa supisemaan, että kuka menee mihinkin sarjaan, kuka pärjäsi viimeksi, ja kuka on tosi kova tänä vuonna. Vettä dieettimyllyyn vaan!

IMG_4410Kävin tänään Ideaparkin aleissa, eikä siis yhtään tehnyt mieli näitä munkkeja kun äiti kävi hakemassa itelleen! Osottelin kuin pieni lapsi, että ton mä vielä joskus syön, ton mä ottaisin nyt, jos ottaisin, ja noita syön ainakin viisi syksyllä. Pullaa, pullaa, pullaa. Tuntuu, että joka paikassa on pullaa, tai ainakin tuoksuu pulla. Salilla, töissä, kadulla, jopa kotona, missä sitä nyt ei ainakaan ole. Musta ei ehkä päällepäin uskois, kuinka paljon voin oikeasti vetää herkkuja. Mulla ei tuu mitään sellaista ”rajaa vastaan” tai ”rupea ällöttämään”, ehei! Oon aina pysynyt suht hoikkana, vaikka oon alottanut aamuni kroisantilla ja lopettanut korvapuustilla. Oon niin mukavuudenhaluinen, että syön kyllä kolmen ihmisen edestä mättöä, silloin kun saa. Eikä mitään pari kertaa kuussa, vaan ihan milloin vaan! Siksi oonkin ihmetellyt, miten oon vielä elossa tällä hetkellä ja jopa ihan ihmisen oloinen.

IMG_4411

Mukavuudenhalusta puheen ollen, kyllä on vaan niin helppoa marssia tuonne Fitwokkiin. Ei tarvi uurastaa omilla pikku käsillä sitä kanaa, vaan tuolta vaan tilaa. Oikein hävettää joskus, että taasko mä oon tuonne menossa.

IMG_4413Oon tässä jonkun viikon huomannut, ettei oikein treenit maistu. Ei jaksa, eikä huvita. Alitajuisesti ehkä aattelen, että en voi nyt enää kehittyä, joten miksi ees yritän. Voimat on kadoksissa ja keskittyminen aika lailla nollassa. Yritän boostata itteeni jalkatreeneihin ihan kuin ennenkin, mutta jokin niistä nyt puuttuu. Semmonen palo, että hitto nyt muuten tehdään! Kaikki treenini kyllä teen, en anna itteni missään kohtaa jättää mitään välistä, mutta semmonen into, mikä hetki sitten vielä löytyi joka salikertaan, puuttuu nyt. Toivon kovasti, että tää on vain joku hetki nyt, kun ruokaa vähennettiin hiukan, ja kohta taas tasoittuu. Ei ois kovin kivaa treenata puolitehoilla syksyyn asti. Oon vaan jotenkin tosi puhki. Puhki, kyllä. Se on ehkä kuvaavin sana tälle olotilalle, mitä voi olla.

IMG_4412

sonja

4 vastausta artikkeliin “Pullan tuoksuisia treenejä”

  1. Noisssa fiiliksissä on paras pitää esim viikon totaalinen salitauko ja sit kroppa yleensä huutaakin jo takaisin salille! 🙂 Pakkopulla on kamalaa… 😉 miten tää pulla-sana jäikin tähän pyörimään.. 😀

    • Pitäisin varmasti tauon, mutta tässä kohtaa niin pitkää taukoja ei oikein sovi pitää. Pulla on kyllä tarttuva sana, mikä siinä onkin!

  2. haha, pisti ihan nauraa äänee toi et oot aloittanut aamusi croissantilla ja päättäny korvapuustilla 😀 voi jessus. tsemppistä hei, kyllä se taas tasottuu ja kohta puhkut intoa salihommiaki kohtaa! toivotaa et on vaa joku ohimenevä tila :-))

    • Haha, se on hauskaa, mutta totta.. 😀 Joo toivotaan näin, kiitos kaunis!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta