Lomalla viimeinkin

Huh huijaa mikä päivä. Tulee kyllä oikeeseen paikkaan noi juhannusvapaat. Univelkaa on varmaan kahen viikon takaa ja elämä kiukuttaa. 🙂 Tänään on ruoat lennellyt pitkin lattioita, oon etsinyt puhelinta, mikä on mulla kädessä ja nuokkunut pitkin päivää jopa kävellessä. Tätä se on kun ei osaa ihminen nukkua tarpeeksi ja rauhottua.

Huomenna töiden jälkeen repäsen vielä viimesen olkapäätreenin ja intervallin ja sitten nokka kohti mökkiä eristyksiin kaikesta sosiaalisesta elämästä!! En myöskään muista, millon oisin viimeks pitänyt huiman kahen päivän treenivapaan joten tää on ihan luksusta. Vähän erilainen juhannus näin dieetillä, kun omat pöperöt kulkee mukana kylmälaukussa ja grillaan ehkä korkeintaan jotain paprikaa. 🙂 Kuitenkin rauha, sauna ja hiljasuus on nyt kaikki mitä tällä hetkellä tarvin, on meinaan aika loppu olo! On kiva mennä vähän veneileen ja katteleen vaan mökkielämää, näin cityihmisenä kun sitä niin harvoin pääsee kokemaan. Hyvällä tuurilla pääsee tekeen vielä lumiukkoakin viikonloppuna, haha.

IMG_4265Kiristyy, kiristyy hyvää tahtia. Näytänpä jotekin tosi ruskeelta tossa kuvassa, en kyllä oikeasti ole. Kävin tänään Zensellä hierottavana, ja hyvin oli paikat taas auki. Tosin niskat oli vetässy ittensä johonkin kunnon lukkoon ja niitä sai raastaa auki hyvän tovin. Hieronta on kyllä ehkä top kympissä parhaista asioista maailmassa! Ite voi vaan pötkötellä ja joku muu kertoo, mikä on kropassa vikana ja mikä on kehittyny, mikä on lukossa ja mitä kannattaa tehdä. Seuraavan pari viikkoa on taas olo kuin uudestaansyntyneellä ja treenit kulkee taas kivemmin. Kalvoja mulla availlaan hieronnassa joka kerta, enkä noihin juttuihin ole ite sen tarkemmin perehtynyt, mutta eipä ole kyllä mitään ongelmia treenien kanssa ollut. Hyvin sujuu siis ja uskon hieronnan olevan yksi iso tekijä siihen, kun muutenhan mun kehonhuolto on aika onnetonta.

Uskon myös, että toinen syy myös siihen, ettei mitään ongelmia ole kropan kanssa (vielä, kopkop) ollut, on se, että kuuntelen itteeni. En venyttele, koska ”pitäisi” tai tee puolen tunnin lämmittelyjä ennen treeniä, koska Cosmopolitanissa luki, että pitäisi. Vaan teen niin kuin musta tuntuu hyvältä. Oon oppinut tunteen itteni ja kroppani ominaisuudet suht hyvin ja tiedä kyllä yleensä, mitä se tarvii. Jos tuntuu pahalta, pidän lepopäivän. Jos joku paikka on ihan jumissa, muutan treenejä, jotta se paikka voi vielä palautua rauhassa. Jotkut liikkeet ei tunnu musta hyvältä, joten en yksinkertasesti tee niitä. Oon aika jäykkä, joten ihan peruskyykky ei oo ikinä esimerkiksi tuntunut hyvältä tehdä. Putkirullailen joskus ja jouluna, jos tuntuu siltä, että jalat ei palaudu. Teen treenin aikana yleensä lyhyitä ja kovia venytyksiä, koska se tuntuu mulla auttavan. Joskus kovan treenin jälkeen laitan verenkiertoa liikkeelle vaihtelemalla suihkussa kylmää ja kuumaa vettä treenatulle alueelle. Kun kroppa huutaa ruokaa, syön, vaikka olisi vielä puoli tuntia oikeaan ruoka-aikaan. En siis tee monotonisesti asioita, koska ”pitäisi”, vaan teen niin kuin musta hyvältä tuntuu. Ainakin tähän asti toiminut. En tiedä sitten, onko mun kisakuntoni esimerkiksi jotenkin huonompi kuin muiden, koska en syö minuutilleen aina samaan aikaan tai vedä vitamiineja naamaan aina tarkalleen samaan aikaan päivästä. Sen tulee sitten näkemään. En kuitenkaan itse usko säntillisyyteen, missä ei kuunnella itseään, vaan kelloa. Mun mielestä muutenkaan fitness ei oo kilpailu siitä, kuka tekee asiat parhaiten ja eniten oikein, vaan siitä, kuka löytää oikeimman tavan tehdä asiat juuri itselleen.

Nyt hiljenen juhannuksen ajaksi, palailen taas sen jälkeen toivottavasti energiavarastot taas täynnä! Mukavaa jussia ja pitäkää itselle hengissä! 🙂

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta