Valmistautumista viimetingassa

Hienoa käydä lenkillä näin perjantai-iltoina. Vaikka kello ei oo edes kymmentä, pysähdyin lenkkipolullani noukkimaan kännisen miehen ojasta. Jatkoin matkaani 500 metriä ja noukin seuraavan, jolle soitin taksin kun ei pystynyt käveleen. Suomi.. 😀

IMG_4053Mä oon vähän semmonen tyyppi, että jätän kaiken aina viime tinkaan. Päivittäin juoksen töihin, koska en osaa lähteä ajoissa ja salilta lähden monesti viimeisillä minuuteilla. Nytkin oon tässä vaan treenaillut ja syönyt ja treenaillut ja syönyt, enkä oo yhtään miettinyt, että hei, eihän sinne syksyyn niin pitkä aika ole! Pitäisköhän mun ruveta valmistautumaan siihen jotenkin? Ehkäpä… Lahden hotellithan rupee oleen lokakuun kisapäivänä jo aika buukattuja, joten lupaan varata hotlan nyt viikonloppuna! Sunnuntaina päätetään valmentajan kanssa, meenkö nyt naisten sarjaan vai junnuihin ja sitten lupaan ilmoittautua kisoihin! Lupaan myös viikonlopun aikana suunnitella meikit, hiukset ja rusketusasiat kuntoon. Muuten tiedän kyllä jo, missä otan kynnet ja muut härvelit sitten. Oon käynyt myöskin bikinipalaverissa Biancanevellä, se on siis hoidossa! Jes! Miten tää homma yhtäkkiä nyt tällein konkretisoitu? Hopsista. Voi kun joku vaan hoitais nää kaikki hommat ja mä voisin vaan olla pimennossa syksyyn asti ja treenata napit korvilla.. 🙂

Mitäpä muuta sitten kuuluu? No, oon tässä taas palaillut töihin, käynyt tekemässä pääsykokeen joka meni suoraan sanottuna surkeasti, tottunut taas siihen, ettei tarvi lukea kaikkia päiviä, nauttinut niistä vähistä aurinkopäivistä ja koittanut sulatella tätä mun vatsaa. Hassua, miten keskivartalo muuttuu päivän aikana. Välillä peilistä näkyy littana vatsa, että eikun napapaidat päälle ja menoksi, ja välillä turvottaa niin, että voisi luulla, että siellä asustaa joku.

Muuten treenit sujuu mukavasti, tein tänään 120 reiden koukistusta ja toivon, että huomenna tuntuu jotain. Haluisko joku joskus ihan treenipostauksia? Oon kyllä vähän huono tekeen niitä, eh..

IMG_3981Mun treenilaukku kirjaimellisesti hajos käsiin, joten käytin taas hyväkseni huikeeta Sport Directiä ja tilasin söpön uuden treenikassin alle 15 eurolla! Toi on vähän pienempikin niin sitä on helpompi raahailla pitkin kaupunkia.

IMG_3978Pidettiin leffailtaa ja heitin rahkan sekaan mausteita ja vähän nestettä, niin siitä tuli oikein mukiinmenevä dippi. Ei voita ihan sipsejä ja American dippiä, mutta yritystä löytyy silti! 🙂

sonja

4 vastausta artikkeliin “Valmistautumista viimetingassa”

    • Voisin joskus repästä niillä, mutta en usko että osaan laittaa niitä tänne.. 😀

  1. Musta ois iiva tietää sun lemppari selkä liikkeitä ja tipsejä miten saada se tuntuma selkää treenatessa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta