Höpinää

On se vaan kumma, miten valmentajan näkeminen antaa uutta tarmoa kaikkeen touhuun. Eilisen Sampon pakaratreenin jälkeen ryhti oli taas asteen parempi ja asiat taas kirkkaammin mielessä. On melkein huvittavaa, miten pienen ihmisen ajatukset voi päivänkin aikana heitellä laidasta toiseen. ”Eihän tästä nyt tuu mitään, jauhelihakin on loppu. Kaupatkin on kiinni, ei tuu mitään, antaa olla”, jauhelihan kuitenkin löytyessä auki olevasta kaupasta ”hyvä tästä tulee, noniin, kyllä tää tästä, määhän oon ihan mainio”. Ennen treeniä ”oonpa mää pieni, mitkä nää mun heinäsirkkapohkeet on olevinaan” ja treenin jälkeen ”oonpas mää kasvanu, oonpas mää hyvä!”.

IMG_3850Treenit sujuu paremmin kuin hyvin, palautuminen on nopeeta ja en koko viime viikolla pitänyt edes lepopäivää, koska ei vaan ollut tarvetta. Tänään kuitenkin himmaan ja pidän levon, vaikka nytkin on sellanen olo, että voisin tehdä vaikka kokovartalotreenin kolme kertaa päivässä. Kävin Zensellä hieronnassa, ja sain kuulla, että mun lihaksisto ei oo koskaan ollut näin hyvin auki kuin nyt on, mikä on alkaneen dieetin ansiota. Ja sen kyllä huomaa! Oon ehkä maailmankaikkeuden huonoin venyttelijä/kehonhuoltaja, mutta silti mikään paikka ei oo kovinkaan jumissa tällä hetkellä.

Paino tippuu hitaasti, mutta taas pientä liikehdintää on ollut. Ens viikolla tehdään varmaan vähän temppuja ruokavalioon, niin saatais vähän rasvaa tiriseen nopeemmalla tahdilla! Toi mun onneton askeettisuuden-huipentuma-ruokakin on ruvennu maistuun oikein mainiolta ja herkkujen nälkä on hävinnyt. Tykkään vaan aina tuoksutella kun joku vetää vieressä hampparia tai pitsaa tai jotain hyvältä tuoksuvaa 🙂 Sairasta.

IMG_3908Yks merkittävä muutos, mikä tässä dieetillä on tapahtunut, on ihan järkyttävä hikoilu. Varmaan johtuu osaksi näistä ihanista ilmoista, mutta silti, yleensä en oo juurikaan hikoillut salilla. Nyt kun vaan astunkin salille niin naama valuu hikeä! Jalkapäivän jälkeen näytän siltä, että oon vetänyt jonkun kolminkertasen maratoonin. Aineenvaihdunta on siis vilkastunut, mikä on hyvä! Suihkussa jatkuva läträäminen on vaan ärsyttävää.

Nyt oli vähän nopeet päivitykset kun on sata asiaa tehtävänä! Palailen taas huomenna!

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta