Ruokaa ja itserakkautta

Oi tätä onnea! Olkapäätreenin, intervallin ja kävelyreenin jälkeen mikään maailmassa ei oo parempaa kuin ruoka. Eikä mikä tahansa ruoka, vaan fitwokin antimet! Miten se ruoka on aina parempaa kun siitä annoksesta maksaa? Tääkin mössö on periaatteessa ihan samaa kuin mun tekeleet, mutta about tuhat kertaa parempaa. Jos ois vähän liikaa rahaa niin lopettaisin varmaan ruoanteon kokonaan ja hakisin aina viikon ruoat tuolta.

 IMG_3704

Kohta tasan kaks viikkoa on tässä dieetillä kärvistelty, tai ”kärvistelty”. Ihan kivaahan tää on. Ärsyttää vaan ihmisten jatkuva pullanleivonta?! Joka aamu kun lampsin kirjastoon lukemaan, niin joku on vääntäny sinne kahvioon uunituoreet pullat tiskiin. Todella hauskaa siitä sitten vierestä mennä häntä koipien välissä hakemaan mustaa kahvia. Sama myöskin kun tulee salilta niin sieltä yläkerran Lidlistä tulee joka päivä se pullan tuoksu! Ehkä tää on se paikka, kun jyvät erotellaan akanoista 😉 Joka tapauksessa hyvinhän tää sujuu, hitaasti mutta varmasti.

IMG_3666

Tää on hienoa, kun tää blogi oikeuttaa ottamaan näitä vihattuja saliselfieitä, koska täytyy saada aina täytettä tekstien väleihin. 🙂 Hahahaa. Millon tästä itseään kuvaamisesta on tullut ihan ok? Tai takapuolen kuvaamisesta? Saako niitä ottaa vain silloin, kun on #fitness? Koko tää blogikulttuuri on kyllä jollain kierolla tavalla todella itsekästä. Ihmiset kuvittelee, että mulla on nyt niin hienoja ja erityislaatuisia ajatuksia, että täytyypä perustaa blogi, että kaikki näkee ne. Tai että, olenpas muuten niin hyvännäköinen, että kaikkien pitää nähdä se. Sitten kuvataan! Minä edestä, takaa, istun, salilla, töissä, koulussa. Kuulostaa todella oudolta, kun sen sanoo ääneen. Mutta se, että selfiet on nykyään ihan ok on mulle tosi ok. Ja kai sitä pitää olla ihmisessä ripaus tervettä itsekkyyttä, ei se varmaan meille suomalaisille tee pahaa?

Yleisesti kun kuitenkin ollaan sellaisia, että jos joku kehuu housuja niin täytyy äkkiä kiirehtiä sanomaan, että halvat nää vaan oli ja vanhatkin! Tai jos joku kehuu kroppaa, niin kiiren vilkkaa täytyy osottaa, että katsoppas, kyllä tuohon vielä makkara tulee. Ei voi vaan hymyillä ja sanoa, että KIITOS!

IMG_3703Bodarimaailmassa kyllä tää ”terve itserakkaus” käytetään kiitettävästi hyväksi. 🙂 Aina vähän jostain kulmasta voi peilata, peilistä, ikkunasta, lasista. Salilla voi ihan kaikessa rauhassa pullistella, koska on sentään the bodari! Vaikka vetäis housut kinttuihin kesken reenin ja ihailis vähän rautaista etureittänsä, niin sekin on ihan ok. Koska sä oot kehonrakentaja. Ääripäitä löytyy. 😀

Nyt vetelen fitwokkini loppuun ja painun nukkuun niin jaksaa sitten aamusta taas käydä retuuttamassa etureisiä! Huippua viikonloppua!

sonja

2 vastausta artikkeliin “Ruokaa ja itserakkautta”

  1. Hah, toi kommentti saliselfieistä ja koko kappale on ihan kuin mun ajatuksista toisinaan. Mutta otan kuvia blogiini lähinnä siksi, että se lukijoille kivempaa, kun näkee, millainen tyyppi bloggaa ja tuo vähän piristystä siihen tekstin lomaan. Joskus kyllä bongaan treenikuvista ihan tekniikkavirheitäkin tai jotain, mitä voisi suorituksessa parantaa.

    • Ihan totta, ja mun mielestä ois tylsää, jos blogissa ei ois kuvia. Ja kehitystä niistä näkee myös!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta