Aikainen keskiviikko

Pitäis jo kovaa kyytiä olla menossa kirjaston lukusaliin, mutta kummasti tulee tarve päivittää blogia just sillon kun pitäis ottaa kirja kauniseen käteen. Tänään ponkasin ylös ennätysaikasin, puoli kasilta, kun piti juosta Wolffille Alonan kanssa käveleen. Jotenkin toi kävely oli tänään itessään jo kauhee urheilusuoritus, olin ihan rikki eilisestä reenistä ja lenkistä ja ei ois millään jaksanut tehdä yhtikäs mitään.

IMG_3537Tuntuu, ettei toi poseeraus oikeen vieläkään tuu luonnostaan, vaikka parannusta on tullut paljon. Ei noi poseerausasennot kyllä oikeesti oo ihmiselle tarkotettuja, tai kellekkään, jolla on normaali selkäranka. Odottelen vaan päivää, milloin se sanoo sopimuksensa irti tällä tahdilla.

IMG_3539IMG_3538Löysin Body Actionilta dieettiläisen taivaan. Sain valmentajan siunauksen käyttää noita alkudieetistä ja hyvältä kyllä maistui ainakin tuo salaatinkastike! Täysin nollakalorisia kastikkeita ja siirappeja, kaikkea sitä keksitään..

IMG_3536Eipä mulle sitten treenien osalta oikeen muuta kuulukaan, kun hikisiä lenkkejä ja raivosaliatreeniä. Oon taas tajunnu, kuinka onneton kunto voi ihmisellä olla kun oon tömistellyt tuolla juoksumatolla kuin pieni sika. Elämäni pisimpiä 20 minuuttisia kyllä noi intervallit. 🙂

IMG_3535Vähän kuivaa kanaa ja riisiä, mikä muuten maistuu nälkäsenä maailman parhaalle ruoalle!

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta