Kuumetta ja kysymyksiä

Mulle kuuluu tosi tylsää. Luulin, että säästyisin kevätflunssalta, mutta ei niin ei. Perjantaina alkoi lämpö nousemaan ja tässähän sitä on sitten niistetty kaiket päivät ja yöt. Nenä on kohta jo ihan verillä. 😀 Oon todennut myös tän sängyssä hallinnosta lukemisen todella huonoksi ideaksi, koska oon tänäänkin nukahdellut aina joka toisen kappaleen jälkeen, plääääh.

IMG_3360Tänään oon kuitenkin näyttänyt tapojeni vastaisesti ihan ihmiseltä kipeilystä huolimatta, koska raahauduin aamuseiskalta otattaan musta kuntokuvat sekä vähän muita kuvia! Dieettiä pukkaa päälle tällä viikolla ja täytyy saada todistusaineisto vielä näistä makkaroista, mitkä nyt tykkää olla kovasti esillä. 🙂

IMG_3353IMG_3361Tänään kuitenkin iiiiihaaaan varovasti meen koittaan tehdä etureisiä, olo on kuitenkin jo suht hyvä. Jos keuhkot loppuu, niin sitten ei varmaan ollu hyvä idea 🙂

Koska siellä teitä kuitenkin jonkinverran tätä lueskelee, aattelin tapojeni vastaisesti tarttua yhteen kliseiseen postausideaan, eli kysymyspostaukseen. (Heta, Elsa ja kumppanit, olkaa hiljaa) Eli kysymyksiä maan ja taivaan väliltä kommentteihin, jos sellasia löytyy!

sonja

9 vastausta artikkeliin “Kuumetta ja kysymyksiä”

 1. -missä päin tamperetta asut? asutko yksin?
  -miten lähdit mukaan fitnekseen?
  -kuka on esikuvasi?
  -kuinka monta kertaa viikossa käyt salilla? teetkö aerobista?

 2. Pelottaako sua kisojen jälkeinen aika, eli se kun siitä huippukunnosta pitää palata vähän normaalimpaan olemukseen?

  Oletko koskaan ennen ollut dietillä? Miten odotat dietin sujuvan?

  Millä tavalla diettaaminen vaikuttaa salilla treenaamiseen vai vaikuttaako mitenkään?

  Hei, olen lukenut sun blogia jo jonkin aikaa, mutta en ole ennen kommentoinut. Nyt kuitenkin rohkaistuin! En ole kovinkaan perillä fitnessmaailmasta, joten nuo kysymykset voi olla vähän tyhmiä, mutta toivottavasti jaksat vastata niihin!

 3. Voi rähmä, i feel you! Flunssa on piinannut täälläkin. Eikä se todellakaan ole ollut mikään pieni niiskutustauti, vaan oikein kunnon tapporäkälimaällölöllököhä! Tsemppiä treeniin ja dieetille, kiva kun kävit jättämässä kommentin. 🙂

  http://fitever.fitfashion.fi/

  • Joo, miks se aina tulee sillon kun vähiten kaipais?! Samoin sinne!! 🙂

 4. lempi ’fitness’ruoka?
  paras liike salilla?
  suklaa- vai mansikkajätski?
  bravuurisi keittiössä?
  onko sulla outoja tapoja? jos on nii kerro muutama

 5. Mitä syöt nyt dieetillä? Onko sulla herkkupäiviä? Miten vältät makeenhimon? 😀 Mikä dieetillä on vaikeinta/helpointa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta