Tiimiasioita

Usein ensimmäinen askel kisahaaveita miettivälle tai muuten vain kuntoon haluavalle on löytää hyvä ja pätevä valmentaja, jonka kanssa homma toimii. Itse kun lähdin valmentajaa ja tiimiä etsimään, tärkein kriteeri oli, että saan henkilökohtaista valmennusta. Olen kuullut liikaa kauhukertomuksia isoista tiimeistä, missä valmennettavat ovat yhtä massaa, eikä yksittäisen henkilön mielipiteitä kuunnella. Tämä oli se, mitä viimeiseksi halusin. Olen jonkinasteinen panikoitsija, ja haluan, että saan valmentajan aina tarvittaessa kiinni ja voin kysyä, panikoida tai iloita mitä kummallisimmista asioista. Haluan juuri minulle suunnitellun ruokavalion niin off-kaudella kuin dieetilläkin, sopivan treeniohjelman sekä paljon neuvoja. Sattuman kaupalla päädyin Team Fitin Sampo Kirjovaaran valmennukseen, ja täytyy sanoa, että olen saanut kaiken tarvitsemani tuen jo tässäkin vaiheessa.

oiuytValmentajalla on vastuu valmennettavasta, ja valitettavan monta kertaa kuulee, että valmentajan tietämättömyyden takia valmennettavan terveys on kärsinyt, kun ei osata kyseenalaistaa, vaan juostaan vaikka 20 kertaa viikossa aamulenkkejä, koska niinhän lukee ohjelmassa. Yhtä kaikki itsekin olen tietämätön, vaikka jotain asioista luulen tietävänikin. Siksi minun täytyy luottaa täysillä, että olen hyvissä käsissä, jotta voin huoletta jättää aivot narikkaan ja tehdä niin kuin käsketään. Sampo on aina painottanut, että kuunnellaan kroppaa, eikä vedetä sitä loppuun. Hommat siis toimii!

3332222Valmennus on loppupeleissä bisnestä, ja sen takia hyviä tiimejä tuntuu olevan yhä vähemmän. Team Fit on kuitenkin toiminut omien tarpeideni mukaisesti ja koen saavani rahoilleni hyvän vastineen. Katsotaan, kuinka kauan itse valmentaja jaksaa valmennettavaansa kun dieetti alkaa.. 🙂 Vitsivitsi.. Jos etsit henkilökohtaista valmennusta, käy vilkasemassa tiimin sivut http://www.teamfit.fi/ ja ota yhteyttä johonkin kolmesta valmentajasta!

Nyt tässä jo kovasti odotellaan, mitä ensi viikko tuo tullessaan.. Jäin sopivasti töistäkin viiden viikon lukulomalle, joten saan rauhassa alotella dieetin yksinäni eristäytyneenä, ettei kenenkään tarvi katsella sitä. 😀

sonja

2 vastausta artikkeliin “Tiimiasioita”

  1. Tsemppiä hurjasti treeneihin! Ja kivaa kevättä! Lukulomalle? Haetko opiskelemaan jotain? Minkälaista alaa?

    • Kiitos ja samoin sinne! Haen yliopistoon opiskelemaan hallintotieteitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta