Fitness Classic 2014

Huh mikä sunnuntai!

Lähettiin sunnuntaiaamuna jo 7.30 Helsinkiin päin ja kotona oltiin vasta klo 23 aikaan. Pitkää päivää siis. Aamusumpit piti juoda Kampissa, että pysyy hereillä koko kisan 😀

 IMG_3112

Mutta oli kyllä taas hyvä kokemus nuo kisat, tykkäsin! Tosin messut oli hiukan pettymys, kun tilat olivat niin huonot. Kuitenkin Suomen toiseksi suurin fitness-tapahtuma, niin oisi toivonut ehkä vähän parempaa tilaa.

Sunnuntaina kuitenkin lavalle astelivat body fitness- sekä bikini fitnesstytöt. Monenkuntoista ja -näköistä kilpailijaa oli taas tarjolla ja oikein ihaillen katsoin varsinkin bodylikkoja, upeita! Kun pakaraa tulee toisensa perään monta tuntia lavalle, kisaajien kuntoon turtuu ja heitä helposti alkaa arvostelemaan liikaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että jokainen lavalle päässyt on todella hyvässä kunnossa ja tehnyt upean työn.

Bikini fitneksen oman sarjani voitti Emmi Mäenpää (keskellä), jonka kunto oli kyllä huikea.

800_9945

IMG_3151IMG_3148

Lähtiessäni olin taas täynnä uutta motivaatiota, sekä ajatuksia, minkälaisen lookin haluan omiin kisoihini.. Kisoissa oli monessa sarjassa kovatasoista porukkaa, ja näkyi se, että edellisenä päivänä alle 23-vuotiaat olivat jo kisanneet. Lava ei ollut niin täyteen ahdettu kuin viime vuonna! Syksyllähän näitä junnukisoja ei järjestetä, josta olen ehkä hiukkasen katkera. 😀 Tuulta päin kuitenkin vaan ja mua ei ainakaan tämä kova taso millään lailla hetkauta, vaan päinvastoin antaa voimia jatkaa ja tiedän joka päivä paremmin, miksi annan itsestäni 100% treenissä.

Tänään jatkoinkin taas omaa hommaani ja treenasin etureidet. Hackia pyramidina, smith + ojennukset koneessa supersarjoina sekä prässiä pudotuksilla. Etureidet kiittää huomenna.

 IMG_3152

IMG_3153

Kaiken kaikkiaan kisat olivat mielestäni onnistuneet, oli kiva nähdä tuttuja ja haistella vähän, minkälaista on syksyllä luvassa. 🙂 Kun on tavoitteet taas kirkkaammin mielessä, jaksaa tehdä paremmin sen kaiken työn, mitä laji vaatii.

sonja

2 vastausta artikkeliin “Fitness Classic 2014”

  1. Niin hyvältä näyttää Sonja tuo touhu =) Tsemppiä kesän koetuksiin mitä sitten kisadieetti ja viimeiset rutistukset tuo 😀 on tärkeetä käydä just tommoisissa jutuissa, jotka muistuttavat oman lajin hienoudesta.. Oli kyseessä mikä vain=)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta