Jalkareeniä parhaimmillaan

IMG_2919Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Vietin kivan viikonlopun Tallinnassa, tuli syötyä, juotua ja shoppailtua taas hetken edestä. Nyt paluu arkeen eli jalkoja muokkaamaan!!

Tehtiin kaverin kanssa semmonen kevyt kahen tunnin reeni 🙂

Supersarjoina smith-kyykky kapealla asennolla + prässi kapealla, 4x

Lankkukyykky käsipainoilla + etureiden ojennukset, 4x

Pystyhack kyykky pudotuksilla, 3x

Lopuksi pohkeet koneessa, 3x

Lopussa alkoi silmissä pimenemään, joten tais olla ihan tehokas reeni. Oon päättänyt, etten te enää ikinä yhtäkään jalkareeniä yksin, ja sehän pitää. 🙂 On se vaan turvallisempaa sekä tehokkaampaa kun joku on kattomassa vieressä.

Treenin jälkeen palkkari naamaan ja, mitäs muuta kuin jotain hyvää sokerihiirelle. Nimittäin lettuja! Harvoin jaksan mitään terveysherkkuja tehdä, mutta nyt ihan repäsin ja tein lettuja maailman yksinkertaisimmalla ohjeella

1 kypsä banaani

1,5dl kananmunan valkuaista

kanelia ja vähän steviaa

IMG_2464

sonja

2 vastausta artikkeliin “Jalkareeniä parhaimmillaan”

  1. Toi on kyl hyvä pointti että joku on vahtaamassa jalkatreeneissä vieressä.. Just ite eilen tein ja kirjotinki että on tosi vaikeeta mennä niinku sellaseen tuskamoodiin ja lähtee siltä omalta mukavuusalueelta yksin koska vähän oikeesti pelottaa.. Mäkään kun en noilta loukkaantumisilta oo ihan puhtain paperein selvinny :). Harmi vaan että tilanteesta johtuen (kukaan muu kavereista ei oikeen reenaa :D) niin joudun reenaa ne kerrat yksin kun en Sampon vetämänä salilla ole.. :).

    Onko sulle muuten laitettu mitään tavoteaikaa nousta lavalle? etkös ollutkin tähtäämässä?

    -hanna-
    http://laihdutusmatka2014.blogspot.fi/

    • Oon huomannut kanssa itse, että vaikka kuria löytyiskin laittaa ittensä likoon itekseenkin tehdyissä reeneissä, niin juuri jalkareeniä on yksinkertasesti vaikea tehdä loppuun asti pelkäämättä, että jää laitteen/tangon alle! Ja saahan siihen enemmän potkua muutenkin kun joku vieressä auttelee. Mullakaan ei aluksi ollut ketään treenikavereita, mutta salilla vaan aukaisemalla suun niitä löytyy helposti 🙂 tosi moni kuitenkin haluais treenata jonkun kanssa! Mulla on tavotteena bikinilava tämän vuoden syksyllä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta