Uusia tuulia!

Ensinnäkin kiitos edelliseen postaukseen tulleista tsempeistä, lämmitti kovasti mieltä! Ja myöskin kiitos sille tytölle tänään salilla, joka tulit sanoon, että luet mun blogia! Menin vähän hämilleni, mutta tuli hyvä mieli 🙂

Toinen kiva asia on, että tämä neiti sai ihka ensimmäisen sponsorin, Gazoz-liikkeen!

Gazoz myy treenivarusteita laidasta laitaan, lisäravinteita, tarvikkeita ja vaatteita. Laadukkaita tuotteita löytyy Jyväskylästä, Lahdesta, Tampereelta, Helsingistä ja Kuopiosta. Tampereen liike on itseäni ihan parin sadan metrin päässä, joten siellä on käyty usein pyörittyä. Huippua!

sonjakuva

 ka-si

ravinneKuvien toppi, hanskat ja lisäravinne saatu Gazokselta sponsorilahjana.

Tänään tein hyvin pikaisen käsireenin, huomenna selkä ja perjantaina ylimääräinen peppureeni, koska viikonloppuna koittaa parin päivän treenivapaat kun lähden Viron maalle rentoutumaan. Huomenna käyn myös Roosalla hieromassa jalat, voi tehdä taas hiukan kipeäää!

Aika menee ihan huimaa vauhtia. Kohta on jo huhtikuu ja toukokuussa koittaa jo dieetin alku. Jännittää ihan hulluna! Mitä lähemmäs kesää mennään, sitä enemmän mulla pyörii päässä jatkuvasti reenit ja poseeraukset, mutta koitan hillitä itteni ja pitää pään kylmänä, että mun kaverit jaksaa mua! 😀

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta