Onko noloa?

Typerintä, mitä voi salilla tehdä, on ottaa itsestään kuvia – ja se on myös parasta. MIKÄÄN ei oikeesti ole motivoivampaa, kuin kattella myöhemmin vanhoja kuvia ja huomata ero. Sekunnissa otetusta typerästä poseerauksesta saattaa tulla motivaatiokuva piiitkäksi aikaa. Itse en näe salikuvissa mitään negatiivista, koska omaa kehitystään nyt on niin hankala nähdä kun joka päivä sen saman pärstän peilistä näkee. Se, jakaako kuviaan ympäri maailmaa, on sitten eri asia, mutta itselleen ne on aivan parhaita.

IMG_2726Ja siinäpä teille muutama nolo salikuva! Mutta siis, herranjumala. Katoin tänään, että onko mulla ihan totta ollut tommonen lättätakamus? Täh? No on sitä sitten jotain tapahtunut, mahtavaa! Tuijottelin tota kuvaa tänään suu auki, ei sitä ite tajua yhtään muutosta itessään, ilman tämmösiä kuvia.

Onhan se tavallaan huvittavaa, kun ihmiset kuvailee itseään salilla. Muistan kerran kun olin vielä GoGolla, niin yksi tyttö posetteli salissa peilille ja kun pamahdin paikalle, tyttö esitti selailevansa vaan kännykkäänsä. Hahaha, nauroin päässäni ihan katketakseni. Mutta toisaalta, vanhat kuvat motivoivat ja muutoksen näkee tarkasti, ja jos nyt ei omista henkilökohtaista valokuvaajaa niin kukas muukaan niitä kuvia voi ottaa kuin sinä itse. Wolffilla tuo taitaa jo olla niin tavallista, että kukaan ei oikein edes enää ihmettele. Kerrankin yksi likka tuli multa kysymään, että haluanko, että hän ottaa mun selästäni kuvan, niin näen sitten myöhemmin kehityksen. No kuule, mikäs siinä! Huippuja ihmisiä 🙂

Mulla on jostain syystä vähän motivaatiopula tän mun blogini kanssa. En oo ehkä vieläkään kokenut tätä FitFashionia omakseni, ja välillä musta tuntuu, että lukeeko näitä mun juttuja edes kukaan. Musta on kauheen kiva kirjotella, mutten välillä oikein tiedä, mitä. Aivot lyö ihan tyhjää. Ehkä koen tän FitFashionin jollain tavalla vähän kilpailuhenkiseksi yhteisöksi ja jotenkin tää on ihan erilaista nyt kuin bloggerin kautta. Toivon mukaan tää tästä paranee, kirjotukset ja blogi muutenkin. Toivoisin kovasti jotain mielipiteitä, risuja tai ruusuja, niin saisin ehkä itekin selvemmäksi, mikä tässä nyt mättää. Toivottavasti teillä on viikko alkanut kivasti, mulla on ainakin!

sonja

14 vastausta artikkeliin “Onko noloa?”

 1. Kyllä sun blogia luetaan ja uusia postauksen ainakin minä odotan aina innolla! 🙂

 2. Jep sama täällä, oon myös aika uus seurailija. Ei sun postauksissas oo mitään mätää!! 😀 tääkin oli ihan täykky 😉 kirjota vaan lisää siitä mikä tuntuu omalta!

  • Hehe, kiitos! Kyllä joku tässä nyt itellä mättää, mutta eiköhän tää tästä 😀

 3. olinkohan se mä, joka posetteli peilille gogolla ja kiinnijäätyään selaili muka puhelinta, hihi. En ihmettelis :’D Niin, ja en tiiä onko tarkoituksellinen valinta vai ei, mut sanonopa nyt kuitenkin. Eli jos laitat postauksiin avainsanoiksi treeni / ruokavalio / muoti / reseptit, nii nää sun kirjoitukset näkyy noiden edellämainittujen otsikoiden alla. Eli saatat saada lisää lukijoita + kommentteja ja sitä myöden tunteen, että tää homma on ihan vuorovaikutteista ja täällä fitfashionissa on tosi jees kiva blogata 🙂 Voi olla, että oot tarkoituksella jättänyt noita laittamatta, mutta kun oon joskus aiemminkin huomannut, ettei sulla niitä ole nii halusin nyt varmuudeksi sanoa 🙂

  • Hahaa, no siitä GoGolla käynnistä on yli vuosi, että en usko 😀 Joo en oo ikinä noita avainsanoja oikein ymmärtänyt tai kokenus tarpeellisiksi, mutta täytyy koittaa nyt perehtyä niihin! Kiitos vinkistä 🙂

 4. No ei ole noloa! Mutta mä oon itekki syyllistyny siihen ku joku on tullu pukkariin että esitän et räpellän puhelinta 😀 En voi sille mitään haha.

  JA mäkin aina innoissani ootan uutta postausta 🙂

 5. Täälläkin odotetaan aina innolla uusia postauksia! On kiva lukee sun mielipiteitä ja seurata sun edistymistä! 🙂

  • Kiitos kivata kommentista! Eiköhän näiden tsemppien jälkeen taas jaksa panostaakin tähän 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta