Kuntocheck

Tekis kauheesti mieli kirjotella, mutten keksi iltatokkurassa mitään järkevää, joten päivittelen vähän kuntoa tällä hetkellä.

Paino heiluu päivisin 65-67kg, aamuisin pari kiloa vähemmän. Lihaa on varmasti tullut jonkin verran, mutta ensimmäistä kertaa elämässäni mulla on oikeesti tilanne, että mun täytyy aamuisin miettiä, mitä laitan päälle, ettei mun maha pömpötä. Ihan kamalaa! Onneksi vielä hetki ollaan talvivaatteet päällä.

IMG_2523Tässä vähän taas rasvapäällysteistä selkää ja pahoittelut huonosta taustasta.

Treenin etenee toivotulla tavalla, takamus on saanut muotoa, vielä kun noita reisiä sais vähän kasvatettua niin olis hyvä. Olkapäät on myös muodostuneet nopeasti, ja onhan niitä paljon tahkottukin. Jalat ja olat on tosiaan erityiskovien treenien alla nyt. Muutenkin tietysti koko kroppa, mutta nuo on tärkeimmät tässä kohtaa. Täytyy kylläkin myöntää, että mun rintareeni on aivan olematon, säälittävä ja häpeäpilkku. Teen sitä joskus ja jouluna jos jaksan. 😀 Oon tyytyväinen kehitykseeni, mutta enemmän tasapainoa vielä haluaisin kroppaani, tuntuu pikkuisen välillä, että ylä- ja alakroppa on eri paria.

Hurjaa määrää ruokaa edelleenkin kuitenkin vedetään, jossain kohtaa aletaan vähän himmaileen.. Toukokuun puolella olis suunnitteilla aloittaa dieettiä ja sitä sitten jatkaa koko kesä. Syksylle oon suunnitellut kaikennäköstä, esimerkiksi aion mennä ainakin yhdelle kisapreppausleirille. Jos mahdollista, niin myös Virmajoen bikinileirille. Katotaan nyt.

Mulla ei nyt aivot oikein toimi, joten lopetan tähän ja meen nukkuun, että pääsen aamulla aikasin ylös. Kauheesti toi auringonvalo auttaa heräämään ja jaksamaan muutenkin! Auttaako jotain muuta? Mä ainakin heräilen joskus jo ennen kuin herätyskello soi kun on niin valoisaa. Ihanaa!

IMG_2524Hahaa!

sonja

4 vastausta artikkeliin “Kuntocheck”

  1. Moikka,

    Hei mun on pakko kysyä kun itse olen pt:tä vaihtamassa että miten sait itsellesi Sampon valmentajaksi?. Heidän tiiminsä kiinnostaisi kovasti meikäläistäkin :).

    • Moikka! Sampo oli puolituttu alunperin ja ihan vaan soitin ja kysyin, että mites ois. Kannattaa ihan vaan rohkeesti ottaa yhteyttä Sampoon, Team Fitin sivuilta löytyy yhteystiedot! 🙂

    • sähköpostia laiteltu ja facessa häiriköity 😀 toivottavasti tärppää 🙂 Kiitos muutenkin kivasta blogista!!

    • Hienoa, eiköhän, tuleva tiimikaveri! 😉 Kiva että tykkäät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta