2300 kaloria

Siinä! Vihdoin sain laskettua (tai sain laitettua valmentajan laskemaan) mun tän hetken kalorit ja siinähän ne komeilee. Tai oikeastaan 2200-2300 päivästä riippuen, mutta mut tuntien kallistuu tonne 2300..

9879i87Tässä vielä muutama kuva näitä lisää, vaikka tässä toisessa näytänkin ihan myyrältä. Ihan ilmiselvä.

Tänään mua on naurattanut, miten vietävissä oikeesti olen.

IMG_2407Salille oli tullut myyntiin tämmösiä litran tölkkejä, missä on 30 kananmunanvalkuaista. Ihan hyvä keksintö, koska bodykansa on tunnetusti hyvin mukavuudenhaluista ja keltuaisten pois ronkkiminen on työlästä. Lähes työleiriä! Joten tuosta vaan kaatelee pelkkää valkuaista pannulle. Kerrassaan hieno idea dieetille. Mutta miksi mä sen ostin?! No, hyvä myyntipuhe tais tehdä tehtävänsä sekä maistiainen superhyvästä munakkaasta. Kun ite paistelin munakasta, se ei maistunut millekkään. Oon A) surkea kokki sekä B) tykkään myös keltuaisesta. Hyvä ostos siis, Sonja.

IMG_2409Toisen kerran nauroin tänään itelleni, kun oon ostanut uutta laturia ja vilkasin vähän sen kylkeä. 110% MORE POWER!! Ladoin tota innoissani sheikkeriin ja painelin salille. Ja voi jestas kun olikin poweria. Mulle vois varmaan antaa pullon vettä ja kirjottaa kylkeen ”82% more focus” niin se toimis. Ainakin mun pään sisällä. Oon helppo.

IMG_2408Ja sitten.. Satuin lukemaan tänään kaverin Body-lehteä. Sieltä bongasin, että tänä vuonna kisalisenssejä on maksettu 558 kappaletta, 140 enemmän kuin viime vuonna. Näin mielessäni lavan, missä on jotain 100 bikinityttöä mun kanssa. Ja sitten luin tästä uudesta bikini junior-sarjasta, jossa on noin kymmenisen kilpailijaa. KYMMENEN? Ei, nyt mun täytyy sitten kuitenkin mennä vasta ensi vuoden keväällä kisaamaan, jotta pääsen junioreihin. Nyt täytyy soittaa Sampolle. Tai poikaystävälle. Kaverille. Äitille. Poliisille. Pitäiskö mun oottaa? Vai meenkö vaan aikuisten sarjaan? En mene. Menenpäs.

Oon tullut tänään siihen johtopäätökseen, että oon ihan maailmanluokan panikoitsija ja mun pään saa näköjään kääntyyn kahdella sanalla. Onneks osaan kuitenkin nauraa itelleni ja tajuan, että toi kisapanikoiminenkin oli taas niin turhaa, että terve. Nyt koitan taas elää vähän vähemmän impulsiivisesti, mennä salille ja tehdä lettuja. Palaillaan!

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta