All I need

Siivosin tossa aikani kuluks reenilaukkuni ja on kyllä hämmentävää, miten paljon sinne saa tungettua sinne kuulumatonta tavaraa… Nyt kun sain sieltä kaikki korvikset, sukat, tumput ja roskat pois, aattelin kertoa, mitä mun reenilaukussa PITÄISI olla.

IMG_2359Kengät, luonnollisesti. Pakko kertoa, että tänään TAAAAAAAS salilla ihmettelin, että missäs mun kengät on, jäiköhän ne kotiin. Käväsin Wolffin löytötavaroita kattomassa, ja siellähän ne oli. Ties monettako kertaa. Ihmeen rehellistä porukkaa kyllä!

IMG_2361Maailmankaikkeuden parhaat vetoremmit, joita ei tarvitse pyöritellä tangon ympärille kymmentä minuuttia. Tsuip ja tsuip vaan ja kiinni on!

IMG_2362En kuule enkä näe-kuulokkeet. Hankin noi Berliinistä ja hyvät on olleet. Toivon vaan ettei ne pimahda jossain kohtaa, koska hikoilen kuitenkin kiitettävästi..

IMG_2363Hanskat, joita kylläkin käytän todella vähän. Mua ei satu käsipainot tai tangot käsiin, joten en noita juurikaan enää edes tarvi. Joskus muistan laittaneeni noi käsiin, kun mua hauista tehdessä ällötti nähdä mun ranteiden jänteet. Haha, oon kyllä vammanen.

IMG_2364Rannetukia käytän välillä, en tosin niitäkään enää niin paljon kuin aikaisemmin. Pystypunnerruksissa tulee käytettyä, jos on joskus vähän raskaammat painot. Tai siis, ”raskaammat”. Hyvin on kuitenkin toimineet. Kun tuet on oikein sidotut ja tiukalla, ranne ei käänny painon alla väärään asentoon, joka taas ehkäisee ranteiden vammoja.

IMG_2365Pulloja löytyy joka lähtöön, niitä myös mysteerisesti katoilee tasaisin väliajoin.

IMG_2366Ja kisakenkulit. Aina kun salissa ei oo jumppia menossa, livahdan sinne kipsuttelemaan. Siksi on hyvä pitää kenkiä mukana aina.

Tässä on melkeinpä kaikki varusteet, mitä treeniini tarvin. Toki mukana kulkee myös oksennuspussi 😀 Sekä harjoja ja ponnareita.

Tänään kävin tekemässä todella epämotivoituneen käsitreenin, otettiin pari kuvaa ja tulin kotiin syömään jauhelihamureketta ja valkosta leipää. Mua on alkanut pelottaan nykyään riuhtoa salilla, kun pari päivää sitten vetäsin ylätaljan naamaani! 😀 Lopetin treenin siihen kun tuli suusta niin verta. Nyt on hammasta vähän särkenyt ja ylähuuleen tulee kyllä arpi. Voi mun hammasparkojani.. En muutenkaan tajua, miten ne on vielä paikoillaan. Mun kaverit tietää, että mun koordinaatiokyky on oikeasti ihan uskomattoman huono välillä. Kun syön tai juon, hakkaan jatkuvasti haarukkaa tai lasia etuhampaisiini. Ehkä mä vielä jossain kohtaa joudun hankkimaan hammasproteesit.

Huomenna pidän lepopäivän ja valmistaudun henkisesti jo maanantain jalkatreeniin. Kuulemma hyvin suunniteltu on puoliksi tehty? Taidanpa suunnitella sitä sitten koko viikonlopun peiton alla. 😉 Leppoisaa viikonloppua!

sonja

5 vastausta artikkeliin “All I need”

  1. Mistä oot hommannu noi lonsdalen kengät? Haluisin itekin tilata mut sportsdorectillä ois vaan junnumallistoo miesten lisäks ja vaikka kokoja on niin istuvuus mietityttää… Mitä kokoo noi on sulla ja onks ihan normaali kokoluokitus vai pienempää/isompaa?

    • Noi on ostettu ihan Lonsdalen omita sivuilta lasten osastolta, maksoi alle parikymppiä. Mulla tais olla uk koko 4,5 mikä on siis 38. Mulla on 38 jalka, eli tilasin just omaa kokoa ja oli kyllä ihan oikean kokoiset! 🙂 Eli ainakin omasta mielestä koot on ihan normaalit.

    • Haha, joo se kulkee mukana jakareenien takia. Välillä on tullu hiilaripitoset treenijuomat ylös kun tekee kovia jalkareenejä, joten oon nähny parhaaks kantaa pussia mukana laukussa kaiken varalta. 😀

  2. Jos kiinnostaa henkilökohtainen valmennus ammattitaidolla ja monen vuoden kokemuksella, otathan yhteyttä ;[email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta