Aina valmis jalkatreeniin

Ennen vihasin jalkatreenejä. Niistä tulee huono olo, jalat on heikot ja treenikipu kamala. Nykyään jalkatreeneistä on kehittynyt mulle jonkinlainen pakkomielle. Jos saisin päättää, treenaisin kaksi kertaa viikossa jalat, enkä mitään muuta niiden lisäksi. Luultavasti vaikka mut herätettäisiin keskellä yötä, olisin prässivalmiudessa muutaman minuutin päästä.

Eilen hakkasin takareisiä rikki. Vähän piti sumplia treenejä eri päiville, joten tänään sitten tein jalat myös. Tosin etureisipainotteisesti, mutta kyllä silti huomasi, että tässä väänetään 100% ittestään toista päivää peräkkäin. Nyt on olo kuin parsakaalilla, päässä ei liiku kuin silmät.

IMG_2177Lihaksia ei kannata treenata kipeinä, koska ne ei ole silloin vielä ehtineen palautua edellisestä rasituksesta. Itse kaikkien taiteen sääntöjen vastaisesti treenaan lähes aina jalat puolivalmiina. Annan niiden palautua 2-3 päivää yleensä aina, mutta ei se tunnu riittävän. En kuitenkaan aio odotella mitään viikkoa, jotta jaloissa ei olisi enää yhtään kipua ennen treeniä. Enkä näe sitä tarpeelliseksi.

IMG_2178Tajusin tänään oudon ilmiön kun kävelin salin jälkeen keskustassa kaupassa. AINA, kun lähden salilta hikisenä, likaiset hiukset nutturalla, ilman meikkiä ja ylipäänsä zombiin verrattavan näköisenä, joka ikinen maailman tuttu tulee vastaan. Yleensä näytän tuolta ja juuri kun joku tulee vastaan ja moikkaa, mulla on suu täynnä palkkaria ja hyvässä lykyssä vähän vielä naamassakin. Ja siis valehtelematta tänään tuli vastaan monta monta ihmistä, joita näen kerran vuodessa. Miks just tollon?! 😀

Kiitos muuten juttuideoista, toteutan niitä varmasti!

sonja

2 vastausta artikkeliin “Aina valmis jalkatreeniin”

  1. moi 🙂 kiitos hyvästä blogista! olis kiva mielenkiinnosta tietää että millasillä kaloreilla nyt meet tällä hetkellä ?

    • Moi, kiitos kommentista! 🙂 Suunnilleen semmosilla 2200-2500 kaloreilla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta