Hyvä päivä

Tänään taas kaiholla kattelin vanhoja kuvia kun olin niin kovin hoikassa ja pienessä kunnossa ja vatsa näytti hyvältä ilman että sitä vetää sisään. 😀 Tänään käytiin Alonan kanssa taas kävelemässä ja valitin, että alkaispa se dieetti jo. Mutta kuten Alona sanoi, syö nyt tyttö vielä kun voit. Ja minähän syön.

IMG_2086Treenit kulkee taas ihan kivasti. Maanantaina tehtiin Sampon kanssa jalkoja, eilen olkapäät ja tänään selkää. Pyrin aina keskittämään alkuviikkoon tärkeimmät treenit, eli jalat ja olkapäät. Mieluiten siihen hetkeen, kun on pitänyt lepopäivän ja on taas energiaa viikon alkaessa.

IMG_2068IMG_2069Oon kyllä huojentunut noista kengistä. Ne on sentin matalemmat kuin edelliset ja niissä on nuo remmit ja johan pysyy likka pystyssä. Näin jälkeenpäin oon kiitollinen, että säännöt muuttui ja jouduin ostamaan noi toiset kengät, koska nyt voin olla varma, etten kompuroi tai kengät ei lentele jaloista.

Oon jo melkein sitä mieltä, että tuo mun T-kävely ja kävely ylipäänsä alkaa sujumaan. Tänäänkin hoipertelin Wolffin salissa Alonan kanssa  silmät kiinni, jotta jää kaikki askeleet ja käännökset lihasmuistiin, ja kyllähän se siitä. Vaikka kyllä tekemistäkin piisaa vielä. Nauran välillä ihan katketakseni kun Alona demonstroi kuinka typerältä näytän kun teen jotain. 🙂

Hei, attention! Musta ois kiva kuulla, jos jolla kulla on jotain, mistä haluaisi että kirjotan. Joku aihe, idea, kritiikkiä, mitä vaan. Tykkäsin kuulla mielipiteitä, mitä te haluatte lukea?

sonja

15 vastausta artikkeliin “Hyvä päivä”

 1. Ruokapäiväkirja olis mielenkiintonen! Ja muutenkin ruokajutut 🙂 Monta kaloria syöt päivässä?

  • Okei, pitää laittaa muistiin! Ja kaloreista, siis mä en oikeesti tiedä. 😀 Voin laskee! Syön kuitenkin enemmän kuin mitä kulutan.

 2. Mä muistan ku kävin ekaa kertaa poseharkoissa ja me kyvattiin mun t-kävely, siis ihan kamalaa kompurointia!

  • Joo muistan saman myös iteltäni! Aivan järkyttävää! 😀

 3. Nää arkipostaukset on tosi hyviä myös 🙂

  Voisit tehdä esim.postausta treenivarusteista ja vaatteista, käyttämistäsi lisäravinteista, miten päädyit fitneksen pariin 🙂

  • Kiva kuulla! Pariin kertaan kirjotellutkin jo miten oon tähän päätynyt, mutta kiitos vinkeistä! 🙂

 4. Miten nuo säännöt on muuttuneet? Siis kun kirjoitat uusien kenkien ostamisesta, nilkkaremmeistä ja matalammista koroista. Mä en seuraa Bikiniä niin tarkasti että tietäisin noista säännöistä.

  Itse olen monesti miettinyt että tuo korkokengät jalassa kilpaileminen on ehdottomasti yksi haastavin juttu. Itse en osaa korkokengillä olla oikein ollenkaan (ellei lasketa ihan jotain pientä, tyyliin 5cm korkoa ja koron pitää olla PAKSU), ja kauhistuttaa ajatuskin että heilutaan jollain piikkikoroilla ja sellaisilla slip-in tyylisissä sandaleteilla kisoissa. Mä vääntäisin nilkkani samantien 😀

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

  • IFBB:n alaisten kisojen säännöt muuttui noiden kenkien osalta, että tuo kenkien pohja saa olla enintään sentin paksuinen, kun ennen kisakengissä oli korkeampi pohja. Jotenka minä monien muiden mukana jouduin ostamaan uudet sääntöjen mukaiset kengät ja päädyin ottamaan tällä kertaa remmilliset kengät. Ja noilla matalemmilla on kyllä tosi paljon helpompi kävellä! Mutta se on kyllä totta, että noi korot tuo esiintymiseen lisähaastetta varsinkin jos ei oo korkoja muuten paljoa käyttänyt. Siksi sitä pitääkin harjoitella paljon, mutta hiljaa hyvä tulee 🙂

 5. Ruokapäiväkirja ja lisäravinteet kiinnoistaisi 🙂 ja mitkä on sun kulmakivet ruokailujen suunnittelussa ja miks käytät käyttämiäsi lisäravinteita. Tuntuu et yllättävän erilaisin syin porukka valitsee ruokansa ja ravinteensa, vaikka pyöritään saman treenimuodon ympärillä.

 6. Haha nimenomaan!! Syö vielä, ruoka on niin hyvää 😛 tulee dieetillä varmasti ikävä, ite en ikinä pystyisi (niinku tiedätkin) Millon se dieetti si alkaa? =) Ja ihanaa, että alkaa kävelykin sujumaan! Itsevarmuuskin ratkaisee jo paljon!=)

  • Hehe, tulee varmasti. Ollaan suunniteltu että tossa toukokuun puolessa välissä alkais 🙂 Jep, täytyy vaan uskoo itteensä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta