Ikäkriisi

Hyvää synttäriä mää!

20 vuotta plakkarissa, ja ikäkriisiä pukkaa. Vitsivitsi. Mutta tähän vois silti vuosien keruu stopata mun puolesta.

Paras synttärilahja oli kyllä toi loma Berliinissä. 3 päivää ilman rutiineja, teki kyllä h-y-v-ä-ä! Treenausta en edes miettinyt ja söin just mitä halusin milloin halusin. Oli tosi hyvä olla jossain kaukana kotoa välillä, mutta kotiinpaluu oli sitten sitäkin masentavampi. Eilen aamulla kun väsyneenä pakkailin treenikamoja töihin lähtiessä, mietin hetken, että nyt tää loppuu. Ei mua huvita. Oli niin vapauttavaa elää ihan normaalisti pitkästä aikaa, että jauhelihan punnitseminen ja treenijuoman sekoittelu tuntui turhalta, ärsyttävältä ja vielä kerran turhalta. Kun pitää taukoa salilta, sinne paluu on välillä yllättävän haastavaa ja raskasta. Tekee mieli jättää sarjat kesken, lähteä kotiin tai mieluummin johonkin kauemmas olemaan vaan.

Kai tää tästä pikkuhiljaa taas palaa normaalirytmiin. Ihan hyvät olkapääpumpit sain kuitenkin eilen aikaiseksi motivaationpuutteesta huolimatta.

 IMG_1987

Ostin Berliinistä tommoset typerän näköiset, mutta hiton hyvät kuulokkeet salille. Oon nykyään ihan jossain omassa pienessä kuplassani kun treenaan. En kuule enkä näe mitään. Välillä on kiva rupatella samanhenkisten ihmisten kanssa ja välillä jopa etsimällä etsin salin nurkasta jonkun tutun, jolle voin kertoa muita ihmisiä kiinnostamattomista ravintoarvoista tai lihastuntumasta. Mutta toisinaan, varsinkin tämmöisinä huonompina kausina, vetäydyn ihan omaan kuoreeni treenin ajaksi ja palaan muiden kanssa samalle taajuudelle vasta pukkarissa kun laitan musiikin pois.

Tää treenaaminen on vähän niin kuin parisuhde. Tulee hyviä ja huonoja aikoja. (Vai onko mulla vaan ailahtelevainen parisuhde, hehheh?) Välillä oon ihan into piukassa puskemassa salille ja taas salille, aamuin illoin. Välillä taas ei vois sitten vähempää kiinnostaa. Kuitenkin, hyvinä ja huonoina päivinä, aina mä sinne treenaamaan löntystän. Takaraivossa kuitenkin on aina niin vahvana se motivaatio, että sitä pakottaa ittensä vaikka väkisin.

Tähän loppuun vielä fiilistelykuvia reissusta:

torni

 

sonja jalkapallojutkula20140207-174935.jpg

sonja

4 vastausta artikkeliin “Ikäkriisi”

  1. Oon lukenu sun blogia jo kauan, mutta en oo vielä ikinä kommentoinu. Tykkään sun kirjotustavasta tosi paljon ja ihan hirveesti tsemppiä kisavalmistautumiseen! Toivottavasti itsekin vielä joskus samassa tilanteessa.. 🙂 Ja onnea synttäreistä, tajusin vasta nyt että oot saman ikänen ku mä, tosin omiin synttäreihin on aikaa vielä monta kuukautta 😀

    • Kiva kun nyt kommentoit! Ja kiitos kovasti, tsemppiä sinne myös mahdollisia kisajuttuja varten! 🙂

  2. Hei kuunteletko puhelimesta musiikkia salilla ja missä säilytät sitä treenin ajan? Mä en nykyään kuuntele ollenkaan kun ei ole muuta soitinta kuin puhelin, enkä jaksa roikottaa sitä missään vaatteissa kun saa varoa että millon putoaa.. 😀

    • Kuuntelen aina iPodista musiikkia kun sen saa kätevästi kiinni vaatteisiin. Puhelin on reenikassissa kun sitä kannan mukana aina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta