Kilpailija Korpela ilmottautuu

Jalat tulessa.

IMG_1720IMG_1722IMG_1724

IMG_1721Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Yhdestä kuvasta oli aiiiivan pakko rajata naamaa pois, ilme ois ehkä traumatisoinut muuten.

Nyt se on sitten todellista. Kilpailijasopimus lähetetty ja lisenssi maksettu. Katsotaan nyt, mihin tää kunto tästä kehittyy, että nähdäänkö kilpailija Korpela lavalla syksyllä.. Tajusin vasta eilen, että noi asiathan pitää hoitaa tän kuun loppuun mennessä. Soitin luonnollisesti valmentajalle paniikkipuhelun, joka sanoi, että niin, maksa se. Niin, voihan se tietysti vain maksaa, tai sitten panikoida ja soitella ympäriinsä. Kukin tyylillään. 😀 Oon kyllä siitä varmasti rasittava valmennettava, että kyselen aina ja kaikesta. Kyseenalaistan asiat, haluun tietää kaikkeen syyt, mitä teen. Aina kun Sampoa nään, kyselen, että miksi pitää treenata näin ja näin, miksi en voi syödä tätä ja tätä voin. Voisinko tehdä näin tai noin ja mites sitten tämä. Mä kuitenkin koen, että kun tiedän, miksi teen mitä teen, teen asiat paremmin. Ja valmennuksesta maksan juuri siksi, että on joku, joka vastaa.

AINA kannattaa välillä kyseenalaistaa tekemisensä. Muuten saattaa jäädä paikoilleen junnaamaan. Täytyy olla utelias, eikä vain aina tehdä niin kuin käsketään.

sonja

4 vastausta artikkeliin “Kilpailija Korpela ilmottautuu”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta