Ennätyksiä

Mitä mulle kuuluu? Mulle kuuluu tällä hetkellä tosi paljon rutiinia. Mutta mä taidan nauttia siitä. Teen hirveellä vimmalla asioita ja mieli on koko ajan vähän kroppaa edellä, mitä seuraavaksi pitäis tehdä, mihin mennä, jäiköhän levy päälle, onkohan mulla puuroa aamuksi, nyt menen kauppaan, täytyy varata kirppari, moneenkohan meen töihin huomenna, mitä kello on. Kuulostaa mekaaniselta, ja sitä se vähän onkin. Oon kuitenkin sellanen ihminen, että tykkään rutiineista ja ne tuo turvallisuutta elämään.

IMG_1694

Eilisen selkäjumpan jälkeen tais olla taas vähän liikaa aikaa kun pohdin taas treenausmotiivejani. Tajusin, että tässä touhussa mulle tärkeintä ei ole itsessään se päämäärä, kisat, vaan se matka. Kuulostaapa kliseeltä. Oon kuitenkin sellanen ihminen, että toimin parhaiten silloin, kun mulla on selkee tavote, mitä kohti menen. Oon onnellisin silloin, kun oon motivoitunut tekemään ja keskittymään johonkin. Tavotteitani kertaan mielessäni joka päivä ja ne antaa voimia jaksaa koko ajan eteenpäin. Jos mulla ei olis mitään, mitä kohti pyrkiä, en varmaan tekiskään mitään.

Treenaajilla on monesti tosi vääristyneitä syitä treenata. Yksi treenaa jonkun muun kuin itsensä vuoksi, toinen haluaa tulokset nyt ja heti ja kolmas ei nauti siitä mitä tekee. Kaikki pitää olla lähtöisin omasta itsestä, silloin salilla käynti ei töppää pariin viikkoon.

IMG_1688

Nyt näköjään piilomainostan Fitfarmia, vaikken edes treenaa siellä. 😀 Tää oli kuitenkin mun mielestä niin osuvasti sanottu, että halusin laittaa sen tähän. Salitreenaamiseen sisälle pääseminen vie aikaa ja vaivaa. Jutun juoni selkenee hitaasti ja kehitys ei aina ole nopeaa. Useimmille uudenvuodenlupaajalle urheilu stoppaa juuri näiden asioiden takia ja silloin pitäisi miettiä, miten sen alueen saisi kuntoon. Täytyy myös muistaa, että kaikille yksinkertaisesti ei pelkkä salitreeni ole oikea vaihtoehto, kaikki ei vaan saa siitä mitään irti. Itseään ei kannata pakottaa asioihin, jotka tuntuu luonnottomilta.

IMG_1693Olin tänään jalkatreenin jälkeen Fitwokissa syömässä!! Ihan huikeeta, sanonpa vaan! 🙂 Toi rafla on tehty varta vasten tyypeille, jotka punnitsee ruokansa ja haluaa tietää ravintosisällöt. Siellä saa valita haluamansa grammamäärän lihaa sekä nuudelia tai riisiä, kastikkeet, lisukkeet ja se on HYVÄÄÄ! En tajua, miten en oo ennen tonne eksynyt. Täydellinen paikka ruokavammaisille. Tuolla käy tyypit jopa paria päivää ennen kisoja syömässä, joten voitte uskoa, että siellä saa tietää jokaisen hiilarigramman 😀

Todistan tällä hetkellä omia historiallisia ennätyksiäni, sillä tällä hetkellä aamupaino on 65,1kg. Siis lähempänä 70 kuin 60, ei jestas?! Ostin siis pari päivää sitten isoimman kokoset farkut, mitä oon eläissäni ostanut. 😀 Valmentaja tossa vähän vihjas, että painoa ois nyt ihan sopivasti, että ei kauheesti tarvis enää tulla, heh heh… Täytyy siis nyt oikeesti koittaa syödä suht puhtaasti, vaikka niin oon toki koko ajan koittanut, mutta… No, ei aina onnistu. Niinpä niin.

Nyt mä vielä yllättäekseni itseni, syön. Sitten aikas lailla nukkumaan ja huomenna taas napit korville, tappaja-asenne ja salille! Hyvää yötä!

IMG_1670

sonja

4 vastausta artikkeliin “Ennätyksiä”

  1. Upeen muotonen vartalo sulla! Ihan piti tulla kuvan vuoksi lueskelemaan juttuja, kun silmät pysähtyi pidemmäks aikaa katsomaan 😀 hiih.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta