Sweating my ass off

Hellurei ja hellät tunteet!

Oliks teillä hyvä viikonloppu? Mulla oli jotenkin tosi kiva. Oon nukkunut pitkään, treenannut kovaa, syönyt hyvin, kattelut leffoja ja ollut vaan. Oon vannoutunut kauhuleffojen ystävä ja oon jäänyt ihan koukkuun American Horror Story-sarjaan! Se eka kausi oli huikee, tää toinen nyt vähän tökkii, ainakin aluks. Rakastan kattoo kauhua, mutta on just sellanen, että en sitten viikkoon nuku leffan jälkeen… Ilmeisesti oon vähän masokistinen tässäkin asiassa?

sonj22Kuva: Teemu Leppänen

Masokistisuudesta puheen ollen, tänään on ollut kyllä taas melkonen reenipäivä 😀 Kävin tosiaan kaks kertaa tänään treenailemassa ja olo on nyt sen mukanen.. Aamulla (klo 12, mun aamu) kävin Wolffilla ja nyt äsken tulin Classicilta. Tehtiin tosi hajottava jalkareeni… Reidet tuntu olevan vähän tukossa, syväjäässä ton sään takia ja muutenkin kireet. Ois varmaan hieronnan varaamisen aika taas paikallaan. Venytin reisiä treenin aikana lyhyillä venytyksillä, vain 10-20 sekuntia per lihas. Treenin aikana ei kannata tehdä pitempiä venytyksiä, koska muuten veri karkaa lihaksesta, mikä ei toki reenin aikana oo kovin suotavaa. Päinvastoin, sillon lihakseen koitetaan saada verta pumpattua. Anyway, hyvä treeni oli! Paljon askelkyykkyä ja eristäviä liikkeitä. Vetäsin etureiteni kunnolla yhtä tankoa päin ja kovaa tahtia kunnon mustelmaa pukkaa. Treenikärsimyksen maksimointia!!

Oon tällä hetkellä taas tosi luottavaisin mielin oman tekemiseni kanssa. On ihanaa, kun on valmentaja, jolle voi purkaa omat ongelmansa ja pikkuhiljaa kytevät pelot omasta kunnosta. Arvostan suuresti valmentajaa, joka sanoo suoraan asiat niinkuin ne on. En haluais kuulla turhia kehuja tai ylisanoja, jos niihin ei oo aihetta. En voi tarpeeks kehua Kirjovaaran Sampoa ja jalat maassa-asennetta, joka nykyään monella valmentajalla on hukassa. Ei turhia hifistelyjä, vaan tiukkaa treeniä ja puhdasta ruokaa!

Palaillaan ens viikosta!

sonja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta