Kuulumisia

Kyyyyylmä!! Talvi tais vihdoin rantautua tänne. Semmonen -10 ja aurinko paistaa on kiva, mutta toi parikymmentä piikkusen liikaa, kun tallustelee aamulla töihin.

IMG_1528

IMG_1523

Nyt on pikkuhiljaa flunssakin selätetty ja näyttäis siltä, että pystyis jopa keskittyyn olennaiseen, eli kehittymiseen. Kehityskohteena on nyt koko lähes koko kroppa. Olkapäät pitää saada pyöreiksi ja erottuviksi. Niiden täytyy tehdä hartioista treenatun näköiset ja luoda tiimalasivaikutelmaa. Vatsaa tiukemmaksi. Keskivartalon täytyy pitää paketti nätisti kasassa, lihaserottuvuutta ei kuitenkaan sais olla. Jalkoihin lihaa, eteen ja taakse, pyöreetä muotoa ja massaa oikeisiin kohtiin. Takapuoleen kokoa, kokoa, kokoa. Selkään nätisti lihaksia, jotta takaposeerauksessa voi huoletta pitää hiukset pois selän päältä. Käsiin ei hirveesti lihasta tarvi, ne ei kuitenkaan oo kovin isossa roolissa. Ne on tällä hetkellä jo mielestäni semmoset, kuin kuuluukin.

IMG_1534Eilen todistettiin taas historiallisia hetkiä, kun marssin aamusalille kello 7:00. Tai lähinnä laahustin kuin haamu, mutta tulipahan tehtyä! Ei noissa aamureeneissä ihan niin paljon virtaa oo, mutta ihan kivaa vaihtelua. Kukaan ei örise ja saa olla ihan rauhassa hiljaisessa salissa. 😀

sonja

2 vastausta artikkeliin “Kuulumisia”

    • Ollaan varmasti nähty, täytyy koittaa bongata joskus jos tunnistais! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta