Huonosti menee mutta menköön

Nyt vaihtu tosiaan blogi tänne FitFashionille ja vähän on opettelua, että opin käyttään tätä ja muutenkin tunteen tän omakseni. Esimerkiks nyt on taas probleema, miten saan ton otsikon keskelle?! Miten saan kuvat isoiks ilman että ne menee sumeiks?! Hiljaa hyvä tulee..

Ei oo pahemmin kehumista olotilassa just nyt. Kun vihdoin selvisin oksennustaudistani, iski päälle flunssa. Vedin vitamiinia ja kaakaoo kuin viimestä päivää mutta eipäs auttanu. Nyt tänään sitten heräsin siihen, että ei tuu yhtään ääntä. Suunnitelmissa oli mennä tekeen tänään jalkatreeni, mutta eipäs siitäkään sitten mitään tullut, kun en pystynyt kysyyn ketään varmistaan. Vaihdoin siis olkapäätreeniin. Kaupassa oon tänään viittonut ja salilla köhissyt ihmisille, että älkää puhuko mulle. 😀

Lisäks mulla syystä tuntematon jalkapohja on ottanut vähän itteensä ja päätti tulehtua. Kävin pari päivää sitten lääkärissä, kun en pystynyt kunnolla edes kävelemään. Kipulääkettä ja lepoa..

Ei oikein mee putkeen tässä nyt, mutta eteenpäin vaan on mentävä ja treenit tehtävä. Sain sentään mun treenikengät postissa ja ne on kyllä hyvät. Tukee jalkaa hyvin ja on kivan näköset.

IMG_1504

IMG_1505Mä todella toivon, että ens viikko ois mulle armollisempi. Pää huutaa reeniä ja kroppa huutaa lepoo. Muistakaa kaikki flunssaiset pysyä kotona kunnes ootte terveitä, sillä tää ei näytä toimivan ihan näin..

sonja

4 vastausta artikkeliin “Huonosti menee mutta menköön”

 1. Täällä ollut samat popot käytössä nyt muutaman kuukauden ja ei voi kuin kehua! 🙂 Tuntuu kun ylimukavissa tohveleissa tallustelisi ja tassut pysyyy tukevasti lattiassa!

  Toivottavasti on alkanut jo elämä voittaan!

  • Kyllä! Noita varmasti tulee tilattuna vielä monissa väreissä.. Kyllä tää pikkuhiljaa tästä! 🙂

 2. Mulla on samat treenikengät ollu nyt vuoden. Edelleen hyvässä kunnossa ja antaa todella napakan tuen!

  Olipa sun blogi mielenkiintoinen! Nyt kerkesin vaa vähä vilkaista, ku näpyttelee puhelimella, mut täytyypä tutustua paremmin kun pääsee koneelle. 🙂

  Ja huh mitkä olat sulla!

  • Joo noi on kyllä vaikuttanu tosi hyviltä! Kiitos, kiva kun eksyit tänne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta