Vuosi vaihtuu, mutta sama meno jatkuu

Huomaa, että on vuosi vaihtunut kun on sali niin täynnä porukkaa. Tipaton tammikuu, herkuton helmikuu, kesäkuntoon 2014, karistetaan joulukilot… Miten ois sellanen tavote kuin ELÄMÄ? Ite en ainakaan näkis kovin hienona treenata ja syödä hyvin pari kuukautta jokin tavote mielessään ja sen jälkeen taas levätä laakereillaan.. No, kukin tavallaan. 
Täällä taas ite taistelen, jotta pystyis syömään ja myös pitämään sen ruoan sisällä. Kävin eilen lääkärissä ja oottelen nyt ens viikkoon labratuloksia selviäiskö mitään.. Ruoka pyörii koko ajan mahassa ja mun vatsa on oikeesti niin turvonnut, että näytän kuin oisin raskaana. Enkä liioittele! Vaikken ois syönyt mitään niin ihan järkyttävä turvotus..  Oon ottanut vähän rauhassa treenien kanssa, mutta treenannut silti koska menee muuten hermo tähän! 

Noi remmit on ihan mahtavat! 
Innostuin eilen ostaan kaupasta ituja! 😀 Ja löysin myös nuudeleita, missä on samat hiilarimäärät kuin makaroonissa. Ei ne silti yhtä hyviä oo kuin riisi, mutta vaihtelua välillä. Aattelin kokeilla myös ohrasuurimoita, josko tykkäisin. Kuorettomia, koska kuorelliset ei välttämättä imeydy kroppaan.. Tosta imeytymisestä tuun kirjottaan myöhemmin lisää kun vaan kerkeen! 
Voi ei kun oon himoinnu noita Lonsdalen reenikenkiä! Oon kiertäny kauppoja ja hinnat on olleet jotain 150e, oon vaan hymyilly myyjille ja kipittäny äkkiä pois. Mutta nyt löysin Lonsdalen sivuilta lasten osastolta parilla kympillä tollaset, jihuu!! Tulispa ne pian.. 
Oon ollut tässä vähän hiljasempi blogin kanssa, koska oottelen tän kanssa vähän muutoksia, mitä tulee varmaan tossa ens viikon puolella.. Pysykää kuulolla 😉
FitFashion

10 vastausta artikkeliin “Vuosi vaihtuu, mutta sama meno jatkuu”

 1. Mua kanssa vähän kauhistuttaa mennä salille juurikin tuon kävijämäärän takia.. 😀 Onneksi ne karsiutuu kohta pois, ne ketkä ei ota asiaansa tosissaa :d hienoahan se on, että ihmiset aloittavat elämänmuutoksia, mutta ei siihen nyt uuttavuotta tarvita. (:

  • Hehe totta. 😀 Nää elämäntapamuutokset tuppaa vaan kestään max. helmikuuhun asti…

 2. Hei, minkä nimisiä noi nuudelit on josta puhuit tässä postauksessa? ois kiva kokeilla 🙂
  Ja mikä sulla aiheuttaa tota turvotusta ?

  • Nää on tota.. Mama-merkin kananmunanuudeleita. Ei nyt kovin hyviä mutta hiilarit on kohdillaan! Löyty ainakin ihan tosta Sokokselta, että varmaan monesta paikkaa. Tosta turvotuksesta en tiedä.. Jotenkin liittyy tähän vatsavaivaan mikä mulla muutenkin on.

 3. No jostainhan sitä on alotettava.. Sen sijaan että itkisi salien täyttymistä onnettomista yrittäjistä, mitä jos vaikka pyrkis tsemppaamaan ja ajattelemaan positiivisesti… Tai siis, voihan sieltä joukotsa joku oikeasti ollakin tosissaan! 🙂 Miksi tuolla tavalla sorsia ihmisiä jotka edes yrittää?

  t. ei, en aloittanut elämänmuutosta koska new year new me, mutta tsemitän silti kaikkia jotka yrittää.

  • Musta on hienoa että ihmiset haluaa tsempata ja alkaa käymään salilla. On hienoa että haluaa yrittää parantaa elämäntapojaan. Mutta se on musta typerää, että valehtelee itelleen. Jos vaan pari kuukautta tsemppaat ja sen jälkeen taas vedät päivittäiset hampparimätöt, ei siinä oo mitään järkeä. Tarkotin tolla kirjotuksella, että elämäntavat pitäis muuttaa PYSYVÄSTI, ei vaan kesäkuntoon tms pääsemiseksi, koska kilot tavotteen jälkeen tulee yhtä nopeasti takasin kuin ne lähtivätkin. Tää on mun mielepide 🙂

  • Mä en itse asiassa tiedä kun sain lahjaks. Ainakin Body Actionilta varmasti löytyy.

 4. Hei sulla on noi Fit versiot. Itsellä on ne ns. perus malliset. Kattelin silloin kaupassa myös noita, ja myyjä suositteli niitä tavallisia, kun niissä on kuulemma tukevampi tuo rannetuki. Ootko kuitenkin tykännyt noista Fit-mallisista? Lähinnä mietin näin jälkikäteen, että onkohan noissa oikeastaan käytössä edes mitään eroa. Hieman edullisemmathan nuo meinaan oli 🙂

  • Joo, mulle noi ainakin toimii hyvin, kun ranne on pieni enkä tarvis enempää tukea kuin mitä noissa on. Ehkä jos ois isommat painot käytössä niin vois ne tukevammat olla paremmat. Mutta oon kyllä ollut noihin tyytyväinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta