Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis

Heippa hei! Mulla oli hyvät suunnitelmat tälle päivälle: töihin, kaupoille, armoton jalkareeni ja illalla tyttöjen kanssa leffailtaa. Vaan kuinkas kävikään! Heräsin aamuyöstä oksentaan ja oon nyt toistanut samaa kaavaa tässä semmotteet 8 kertaa. Oon liikkunut sängystä tasan vessaan ja kurottanut välillä koneelle laittaan Jali ja suklaatehdas-leffaa pauselle. Olo on kyllä ollut niin hiton huono koko päivän, että mää jo mietin jossain kohtaa että varmaan kuolen tähän. 😀 
Mun parantaja-poikaystävä tuli tuomaan mulle kaikenmaailman droppeja ja katteleen kun kidun ja vikisen. Se teki myös nopean diagnoosin mun kuolemantaudistani.
”Mitä sä söit eilen illalla?”
”Tonnikalaa raejuustoo ja punajuurisalaattia”
”Tän punajuurisaaatin viimenen käyttöpäivä oli 17.12.”
Hmm, eli oon vedellyt pilaantunutta (mutta hyvää!) punajuurisalaattia ja saanut ilmeisesti ruokamyrkytyksen. Hienosti, Sonja.
Yritän epätoivosesti litkiä täällä mustikkakeittoo ja Jaffaa (lapsuuden niksit käyttöön). Kroppa on ihan tyhjä ja heikottaa. Toivottavasti jo huomenna helpottaa.
Olin mä aika kiltti ollut kun sain jouluna kaikkea kivaa. Valitin täällä blogissani, että tarvisin käsirasvaa sekä uudet remmit, ja kas kummaa, sieltähän ne löyty! Pitäis varmaan alkaa hyödyntään tätä blogiani enemmänkin. Haluaisin meinaan myös kissanpennun, maailmanympärysmatkan tai ainakin matkan kuukaudeks johonkin lämpöön. Vink vink.
Mutta niin, sain kaikkea muutakin kivaa, mutta nää hanskat nyt kuuluu aiheeseen. En oo vielä päässyt testaamaan, mutta varmasti hyvät. Noi sidotaan ranteisiin ja kierretään tangon ympärille. Vähän ehkä paremmat kun ne mun vanhat.. Tommoset on ihan välttämättömät ainakin mulle, kun puristusvoima on aika heikko. Noiden ansiosta saa laitettua enemmänkin painoo, kun ei jää kiinni siitä, että tanko lipsuis käsistä. Käytän remmejä kaikissa vetävissä liikkeissä, ylätaljassa, alataljassa, kulmasoudussa, maastavedossa jne. Suosittelen!
Nyt tää surkee kokeilee, pääseekö sängystä ylös oksentamatta. Toivottavasti teillä on kivempi perjantai!
FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta