Pullavaa tapaninpäivää!

Joulusta selviydytty ja nyt tsekataan vähän sitä kuntoa. Nyt ois tosi hienoo, jos nää muutoskuvat ois ihan järkyttävän erilaisia ja oisin superlihaksikas toisissa kuvissa, mutta puolessa vuodessa nyt ei ihan ihmeitä pysty taikomaan. Kuitenkin lihaa on tullut oikeisiin paikkoihin, ja mahaan, hehee. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, treffata valmentajaa ja vähän miettiä ens vuoden suunnitelmia..

On sinne reisiin jotain vähän tullu, samoin olkapäihin. Puoli vuotta ja 8 kiloa on näissä eroa. Käsi on vaihtunut nyrkkiin, koska toi mun koura muuten peittää vääriä kohtia.
Ja niin, tititidiiiidii! Mulla on myös uudet reenihousut!! Samat kuin mun kauan hehkuttamat rakkauspöksyt, mutta harmaana. Tilasin noi ulkomailta ja olin ihan fileissä tänään kun sain noi. Jostain täytyy sitä iloa repiä, kun muuten olo on niin pullava. 😀 Jos saisin päättää, haluisin alkaa dieettamaan nyt ja heti, mutta tiedän ettei vielä voi. Lihasta täytyy kerätä vielä joka paikkaan kroppaa ennen kun voi miettiäkään muuta.. Kun kattelen noita kesäkuun kuvia ja kapeeta vyötäröä, tuntee kyllä olonsa nyt levinneeks. Kohta en varmaan enää jaa mun kuntokuvia jos vielä paljonkin tulee massaa lisää.. 😀 Mutta suunta on silti oikea, tätä jatketaan.
Ruuasta puheenollen, menenpäs tästä vetäseen taas aterian naamaan. Nälkä ei oo sitten yhtään, mutta eipä auta.
FitFashion

10 vastausta artikkeliin “Pullavaa tapaninpäivää!”

  1. Samoin kun edellinen jo sano, niin huomaa että oot saanut enemmän lihasta! Upeeta, saiskin itekkin joskus motivoitua ittensä noin hyvin! 🙂

    • Kiitos ihana <3 täytyy ottaa vaan selkee päämäärä ja tavote niin sitä jaksaa huonoinakin päivinä niiden ansiosta.

  2. Näyttää hyvälle ja reisiä ja peppua kattoo niin kyllä on muutosta tullut! Tsemppiä jatkoon ja toivottavasti tauti kaikkoaa niin pääset reenailemaan :))

    • Kiitos! Joo kyllä tää tästä pikkuhiljaa vaikka kauan tuntuu kestävän.. 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta