Pikanen

Tulin vielä pikapäivittään tänne ennen joulua muutaman sanan. Kolmen päivän treenitauko, kinkkua, laatikoita, pullaa ja löhöömistä tiedossa! Sanoin just Teemulle, että otetaan musta kuntokuvat joulun jälkeen ja se nauro, että voi tulla hyvät kuvat.. Katotaan montako kiloo kolmessa päivässä on mahdollista saada kerättyä! 
Tänään tein huippuhyvän jalkatreenin etureisille ja takapuolelle. 
4x pyramidia hackissa ilman taukoja, 5kg nousuilla sekä tiputuksilla. 3x smithkyykkyä ja superina perään prässiä. Lopuks 3x etureiskoja koneessa sekä 3x pohkeet. Nyt on oikein hyvä pitää joulutauko! 

Voin hei suositella pitämään pitkät hiukset hackissa nutturalla!! Pidin ite ponnarilla ja viimesissä toistoissa ponnari meni johonkin hackin väliin ja jäin kiinni siihen. 😀 Sattu meinaan ihan pikkusen. Hyvä ettei hiukset lähteny toiselta puolelta. 
Mutta hei!! Nyt mää lähen viettään rauhallista ja ennen kaikkea RUOKAISAA joulua, pitäkää tekin! Nauttikaa siitä, että kerrankin voi hyvällä omalla tunnolla vaan olla tekemättä mitään. Hyvää joulua! <3
FitFashion

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta