Kengät vaihtoon

Nonniin. Nyt lähti kisakengät sitten vaihtoon. Ennen monissa bikini kengissä pohjan paksuus on ollut 2cm, mutta nyt tulikin sääntömuutos, jonka mukaan 1cm on raja…
”Kilpailija voi itse valita kenkien värin ja tyylin. Pohjan paksuus saa olla enintään 10 mm (1 cm) ja piikkikorko korkeintaan 120 mm (12 cm). Korokepohjakengät (ns. tolppakorko) ovat ehdottomasti kielletyt.” –IFBB
Että nää mun rakkauskenkulit joutaa nyt sitten pölyttymään johonkin nurkkaan.. Maksoin noista melkein satasen, voin toki myydä ne puolella ostohinnasta jos joku haluaa! 😀
Kävin Biancanevellä vilkaseen vähän niitä uudistuneita kenkiä. Koot oli loppu joten en saanut vielä ostettua mitään, mutta päätin ostaa uudet nyt sitten remmilliset. Eipähän tarvi pelätä että kengät lähtee irti/horjuu/kaatuilee. Tai no, älä sano… 

Että tässä on nyt sitten nämä remmilliset korkeemmalla korolla, joita IFBB:n alaisissa kisoissa saa käyttää. Tommoset lähtee tilaukseen tässä joku päivä. Noi on tosi yksinkertasen näköset, mutta aattelin ostaa kaikenmaailman överiglitteritimantteja ja liimailla noihin!! 😀

Eipä tässä tällä erää muuta, kauhee joulukiire painaa päälle! Onko jollain muulla? Pitäis vielä ostaa sitä sun tätä ja mennä viä töihinkin maanantaina ja jouluun on enää muutama päivä, en voi käsittää?! Huomenna ois taas vaihteeks jalkapäivä, suunnittelin jo tänään että aion tappaa itteni erilaisilla hapottavilla komboilla. Lyhyitä kovia sarjoja joidenka jälkeen pitkiä aerobisia sarjoja ja keskitettyjä liikkeitä. Otanpa oksennuspussin mukaan.

FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Kengät vaihtoon”

  1. kyllä noista uusista kengistä pienen tuunailun jälkeen oikein mainiot tulee 😉

  2. Moi Sonja ja kiva kun kävit kommentoimassa blogiini 🙂 Tosi kurjaan saumaan sattu sääntöjen muutokset. Mullakin pari bikinisiskoa tuskaili tilannetta kun olivat juuri tilanneet popot ja tietysti liian paksupohjaiset. Itse oon tilannu Jagerstoresta kenkiä, tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin Suomesta ostettuna, siis jos niihin ei satasta halua sijoittaa 😉 Tsemppiä treeniin!

    • Moi! Aijaa, täytyypäs käydä vilkaseen tuolta 🙂 sen verran verottaa lompakkoo noi..Varsinkin kun pitää moneen kertaan ostella. Kiitos! 🙂

  3. Voiko kisoissa pitää tavallisia remmikenkiä, jotka osuvat kertomiisi mittoihin? Haaveilen kisaamisesta 2015 ja olen pohtinut noita kenkiä. Inhoan tuota muovia niissä.

  4. Käsittääkseni voi, mutta melkeempä kaikilla näkyy olevan kyllä juuri noita kisoihin tarkoitettuja kenkiä. En oo tästä nyt ihan satavarma! Nuo muoviset osat kuitenkin on läpinäkyviä niin näkyvät tosi vähän.. Ja niitä voi koristella kivillä jne 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta