Everything that kills me makes me feel alive

Joillain on huonoja hiuspäiviä (mulla ei siis ikinä, krhm), mutta mulla oli tänään huono vartalopäivä. Tunsin koko päivän itteni tosi pieneksi, keskeneräseksi ja säälittäväksi. Oli kauhee ahdistus koko päivän ja mietin, että mikäköhän mulla nyt oikeen on. Illalla menin salille ja sittenhän se lamppu sytty kesken selkätreenin. Mulla oli eilen lepopäivä! En oo treenannut melkein kahteen vuorokauteen eikä mun jalat oo yhtään kipeet. Hahahhaha! Naureskelin salin nurkassa tänään yksikseni sitä, kuinka sairas oikeen oon mieleltäni, kun ahdistun, kun mihinkään ei koske. Oon vaan niin tottunut siihen, että aamulla joudun pinnistelemään itteni sängystä ylös kuin vanha mummo kun jalat on niin raiskatut. Sitten kun joskus ei ole, niin salamannopeesti iskee en-oo-treenannut-tarpeeks-mä-kuihdun-kokoon-täytyy-mennä-salille-en-kehity-oon-pieni-tikku-ahdistus! Hahahha, en kestä itteeni…

Jos joku on ostamassa mulle joululahjaa niin käsirasva vois olla ihan jees. Semmonen, mikä kulkis aina reenilaukussa mukana.. Ehkäpä myös uudet remmit? Noihin on tainnu kaatua päälle pari hassua palkkaria.. 
Mutta niin sairaalta kuin se jonkun korvaan voikin kuulostaa, treenikipu on se, mikä saa mut voimaan hyvin. Kipu muistuttaa mua jatkuvasti, että tää toimii, mulla on tavotteita, mä pystyn, mä jaksan, mulla on asiat hyvin. Huomenna aion tehä takareisiini semmosen poltteen ettei tarvi taas hetkeen ahdistua kivuttomuudesta, hehee.
Tää kuva nauratti mua jostain syystä tänään kauheesti. Tekeekö joku muu tota? Mä ainakin. 😀
FitFashion

6 vastausta artikkeliin “Everything that kills me makes me feel alive”

  1. Kiva löytää samanikäisen fitnekseen hurahtaneen blogi! Sellaset tyypit tuntuu olevan harvassa joten mielenkiinnolla seuraan sun matkaas. 🙂 Mahtavaa työtä oot tehnyt, paina samalla asenteella eteenpäin! 🙂

  2. Toi sama tunne tulee mullekin aina kun mikään paikka ei oo kipeenä. Sitä vissiin vaa on tottunu et aina on jotain lihaskipuja.. 🙂 Ja sit jos salipäivän jälkeen ei ookkaan lihaskipuja niin tulee sellanen olo et enkö olekaan tehnyt mitään????!!!

    • Jep!! Vaikkei se seuraavan päivän kipu kerro kaikkee niin kai se on joku juttu korvien välissä

  3. et saa olla liian kriittinen ittees kohtaa, sullahan on hyvän näköne kroppa :O itekki ruukaan käyä salilla 🙂 !

    forangelseyes.blogspot.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta