Pinkkiä pinkkiä

Moi!
Eipä mulla oikeen mitään asiaa oo, aattelin vaan tulla kertomaan, että mulla on pakarat kipeet ja mua väsyttää. 
Mulla on nyt hetken heitelly mielipiteet mun kunnosta ihan vuoristorataa. Varmaan koska aika juoksee niin nopeesti ja kohta on jo ens vuoden alku, millon pitäis vähän alustavia kisasuunnitelmiakin pohtia.. Onneks sain eilen taas ihanan kannustavaa kommenttia valmentajalta, kyllä se tästä. Mulla on välillä havaittavissa semmosia Kaikki heti mulle nyt-ihmisen piirteitä, mikä ei tässä lajissa oo kovin hyvä. 😀 
Eilen oli olkapäätreeni, joka tosin jäi vähän lyhyeks, kun tajusin kuinka niitä särki vielä edellisestä treenistä. Siis jostain neljän päivän takaa?! Toinen ongelma oli se, että musta tuntuu, että joku käy aina öisin siirtelemässä noita Wolffin laitteita eri paikkoihin. Tuntuu että ne on joka päivä eri paikoissa ja kulutan puoli päivää aina harhailemalla ja ettimällä jotain.. 😀 
Oon aina nauranut, että noissa Dietmixin sheikkereissä tiivistyy kyllä semmonen pumppipamppifitnessmaailma. Ohan se mahtavaa että on hei likoille oman värinen sheikkeri, joka on viä sopivasti taskukokoo! Tossa ei voi kyllä pitää mitään muuta kuin pinkkiä juomaa tai muuten vaikutelma särkyy. Poikaystävän keittiön kaapit on kuitenkin syöneet mun muutaman sheikkerin, joten aattelin salilla, että kai mun nyt täytyy ostaa tommonen, hah. 
Tänään mä vaan lepäilen ja käyn tuhlaan viimeset pennoseni joululahjoihin. Palaillaan!
FitFashion

4 vastausta artikkeliin “Pinkkiä pinkkiä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta